تفاوت سایتهای اختصاصی و وردپرسی
فهرست محتوا
در دنیای امروزی که همه چیز سریعا به سمت دیجیتالی شدن پیش میروند، کسبوکارها متوجه شدهاند که باید حضور قدرتمندی در اینترنت داشته باشند. شرکتها با طراحی یک سایت جذاب و استفاده از یک سیستم مدیریت محتوای خوب و رعایت مسائلی مانند سئو میتوانند به مخاطبان بیشتری دسترسی داشته باشند. اما با توجه به وجود گزینههای مختلف مانند سایت وردپرسی و سایت اختصاصی، تصمیمگیری درست ممکن است سخت باشد. بههمین علت در این مقاله تفاوت وردپرس با سایت اختصاصی و مزایا و معایب هر کدام را بررسی خواهیم کرد، پس همراهمان بمانید.
تعریف طراحی سایت اختصاصی
سایت اختصاصی، سایتی است که معمولا از ابتدا ایجاد میشود. این سایت از همان ابتدا کدنویسی میشود تا طراحی آن مطابق با نیازهای خاص یک فرد یا کسبوکار باشد. سایتهای سفارشی یا اختصاصی برخلاف استفاده وردپرس از تمهای از پیش ساختهشده و ابزارهای داخلی، از ابتدا کدنویسی میشوند تا به نیازهای مشتری رسیدگی کنند.
طراحی و توسعه یک سایت اختصاصی را توسعهدهندگان و طراحان وب حرفهای برعهده میگیرند. آنها همکاری نزدیکی با مشتریان خود دارند تا سایتی را ایجاد کنند که عملکردی باشد، استفاده از آن مشکل نباشد و از نظر ظاهری جذابیت داشته باشد.
گرچه باید بگوییم توسعه سایت اختصاصی همیشه با پیروی از یک رویکرد خاص خواهد بود. شروع آن با تحقیق، طراحی، کدنویسی، انجام تستها و سپس راهاندازی سایت است. بنابراین فرایند ایجاد این سایتها طولانی است و قبل از آماده شدن سایت باید آزمایشهای زیادی انجام داد و خطاها را رفع کرد.
سایت اختصاصی گزینهای عالی برای کسبوکارها و سازمانهایی است که دنبال سایتی بیهمتا و متفاوت هستند که برندشان و فعالیت آن را منعکس کند، مانند فروشگاههای آنلاین، سیستمهای رزرو، سایتهای عضویت یا اشتراک ماهیانه.
با انتخاب این گزینه میتوانید سایتی در اختیار داشته باشید که هویت برند شما را حفظ کند و باعث شود از رقبای خود متمایز باشید. علاوهبر این، شما میتوانید روی طراحی و عملکرد سایت، افزایش امنیت آن و موارد متعدد دیگر کنترل بهتری داشته باشید. در حقیقت شما میتوانید در سایت طبق نیازهای همیشه در حال تغییر کسبوکار خود، تغییراتی انجام دهید.
اما باید بگوییم یک تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی این است که سایتهای اختصاصی هزینه بیشتری میبرند و وقتگیرتر هستند. بنابراین قبل از انتخاب آنها به نیازها و اهداف خود دقت کنید.
مزایای سایتهای اختصاصی
- یک تفاوت وردپرس و سایت اختصاصی این است که سایتهای اختصاصی برخلاف پلتفرم متن باز وردپرس از ابتدا ساخته میشوند. بنابراین هیچ فردی نمیداند سایت چطور ساخته خواهد شد و به آن نمیتواند دسترسی داشته باشد.
- زمان انتخاب سایتهای اختصاصی از قالبهای طراحی برای سایت خود استفاده نمیکنید. بلکه این آزادی را دارید که برای سایت خود هر طراحی سفارشی متفاوتی را در نظر بگیرید.
- زمانی که سایت شما باید بهروزرسانی سیستمی شود، ظاهر و عملکرد آن تحتتاثیر قرار نمیگیرد.
- یک تفاوت وردپرس با سایت اختصاصی این است که سایت اختصاصی موتورجستجوپسندتر است. یعنی سایت شما در مقایسه با سایتهایی که از قالبهای وردپرس استفاده میکنند، شانس بیشتری برای کسب رتبه بیشتر در موتورهای جستجو خواهد داشت. البته این بین سئو سایت نیز تاثیر قابلتوجهی دارد.
- سایت اختصاصی فضای زیادی برای رشد در اختیار کسبوکارتان قرار میدهد. در آینده طی زمان کوتاهی میتوانید هر نوع تغییری خواستید در سایت خود بر اساس نیازهای شرکت و برندتان اعمال کنید.
- شما میتوانید برای طراحی این سایتها توسعهدهندگان وب حرفهای را استخدام کنید یا مستقیما با آنها تماس داشته باشید. بنابراین اگر مشکلی برای سایت پیش آمد یا با باگی روبهرو شدید، خیالتان از پشتیبانی عالی و قابلاعتماد جمع خواهد بود.
معایب سایتهای اختصاصی
- تفاوت وردپرس و سایت اختصاصی این است که انواع دوم را باید از ابتدا ساخت، بنابراین معمولا هزینه و وقت بیشتری برای طراحی آنها صرف خواهد شد.
- برای آنکه یک سایت اختصاصی داشته باشید، باید یک توسعهدهنده وب حرفهای استخدام کنید یا یک متخصص برنامهنویسی که بتواند هر نوع سایت انتخابی شما را کدنویسی کند. بنابراین افراد مبتدی نمیتوانند چنین سایتهایی را خودشان بسازند.
- برخلاف ورپرس، برای داشتن یک سایت حرفهای اختصاصی باید مراحل و رویکرد مشخصی را در پیش بگیرید. اگر به این شکل عمل نکنید، در چرخه پیچیدگیهای توسعه وب گیر خواهید کرد.
تعریف طراحی سایت با وردپرس
وردپرس محبوبترین پلتفرم سیستم مدیریت محتوا (CMS) متن باز است. وردپرس به شما اجازه میدهد هر نوع سایتی را بسازید و مدیریت کنید مانند بلاگها، سایتهای نمونه کار و فروشگاههای آنلاین. وردپرس ابتدا در سال 2003 بهعنوان یک پلتفرم بلاگنویسی ایجاد شد. اما از آن زمان به بعد به یکی از پرکاربردترین پلتفرمهای سیستم مدیریت محتوا در وب تبدیل شده است.
بر اساس آمار 63.3درصد از سایتهای فعال در اینترنت در وردپرس استفاده میکنند. علاوهبر این، وردپرس اینترفیس کاربرپسند و سادهای دارد و بههمین علت افراد مبتدی بهراحتی میتوانند با استفاده از آن سایت بسازند.
در حقیقت وردپرس بسیار قابل سفارشی است و توسط آن میتوانید کنترل کامل روی ظاهر، عملیات و طرحبندی سایت خود داشته باشید. وردپرس تمها و افزونههای متعددی نیز دارد که با استفاده از آنها میتوانید سایتی خاص با قابلیتهای پیشرفته بسازید.
بنابراین شما میتوانید بهراحتی محتوا تولید کرده و ویرایش کنید، فایلهای رسانهای را مدیریت کنید و ظاهر و عملکرد سایت خود را سفارشی کنید. همچنین شما با استفاده از یک قالب سفارشی میتوانید یک سایت وردپرسی سفارشی داشته باشید. البته برای طراحی چنین قالبی باید یک توسعهدهنده استخدام کنید یا خودتان چنین توانایی داشته باشید.
همچنین با توجه به ماهیت متن باز وردپرس، استفاده از آن کاملا رایگان است. در واقع جامعه بزرگی از کاربران به وردپرس رسیدگی میکنند و دائما در حال بهبود قابلیتها و امنیت این پلتفرم هستند. شما وردپرس را از سایت رسمی آن یعنی WordPress.org میتوانید دانلود کرده و آن را روی حساب میزبانی وب خود نصب کنید و ساخت وبسایتتان را شروع کنید. اگر نمیدانید چه سایتی تاسیس کنید، مطالعه مقاله ایده طراحی سایت کمک میکند طبق نیاز و علاقه خود به دنیای وب پا بگذارید.
مزایای سایتهای وردپرسی
- وردپرس متن باز است، بنابراین استفاده از آن اصلا هزینهای ندارد و گزینهای عالی برای افراد با بودجه کم است. پس یک تفاوت وردپرس با سایت اختصاصی هزینه این دو است.
- ساخت سایت با وردپرس ساده است. نه تنها کاربران مبتدی قادر به انجام آن خواهند بود، بلکه در عرض چند دقیقه میتوانید سایت وردپرسی خود را بسازید. مثلا برای ساخت سایتهای خبری روی این پلتفرم فقط کافی است که مقاله آموزش طراحی سایت خبری را مطالعه کنید.
- برخلاف یک سایت اختصاصی، شما نیازی نیست با کدنویسی سایت خود را از ابتدا بسازید. شما میتوانید برای این امر از افزونهها و قالبها استفاده کنید.
- وردپرس هزاران تم و قالب قابلسفارشی دارد که میتوانید از بین آنها انتخاب کنید.
- وردپرس افزونههای متعدد (رایگان و پرمیوم) دارد که به شما کمک میکند عملکرد سایت خود را بهشکل قابلتوجهی افزایش دهید.
- وردپرس یک سری راهحل داخلی سئو برای یک سایت کاملا بهینهشده دارد یا شما میتوانید چندین افزونه سئوی عالی برای وردپرس پیدا کنید.
- وردپرس چون یک پلتفرم متن باز است، جامعه بزرگی از کاربران در سراسر جهان دارد. بنابراین میتوانید بدون هزینه از پشتیبانی گسترده و طولانیمدت این افراد برخوردار شوید.
معایب سایتهای وردپرسی
- بدون شک گزینههای سفارشی زیادی در اختیار خواهید داشت. بااینحال نمیتوانید بهطور کامل وردپرس را برای هر نیازی که دارید، سفارشی کنید. در چنین شرایطی خودتان باید کدنویسی کنید.
- مشکل استفاده از قالبهای کاربرپسند وردپرس این است که تغییر قالب میتواند بدون آگاهی شما محتوایتان را عوض کند. در نتیجه با تغییر قالب، عملکرد قبلی سایت شما تغییر میکند.
- گرچه وردپرس هزاران قالب و افزونه رایگان دارد، اما این محصولات رایگان تنها قابیتهای سادهای را در اختیارتان قرار میدهند. بنابراین در نهایت باید گزینههای پرمیموم را بخرید که ممکن است هزینه بالایی داشته باشند.
- وردپرس بهصورت منظم بهروزرسانی میشود و بستههای امنیتی را دریافت میکند. بااینحال هنوز در برابر هکرها آسیبپذیر است. علاوهبر این، اگر قالبها و افزونههای آن را بهصورت منظم بهروزرسانی نکنید، سایت شما در معرض آسیبپذیریهای امنیتی قرار میگیرد.
مقایسه طراحی سایت با وردپرس و طراحی اختصاصی
برای درک بهتر تفاوت وردپرس و سایت اختصاصی تصمیم گرفتیم این دو را از نظرهای مختلف با یکدیگر مقایسه کنیم. قبل از آن باید بگوییم اگر علاقه دارید پا به دنیای طراحی وب بگذارید و درآمد خود را افزایش دهید، باید در این زمینه آموزش ببینید. دوره طراحی سایت با همین هدف درست شده است و چهار دوره کاربردی دارد تا بتوانید یک سایت را از مبتدی تا پیشرفته راهاندازی کنید. با تهیه این دوره به مباحثی مانند طراحی سایت با وردپرس، کاربرد HTML و CSS، طراحی بنر سایت و صفحات فرود تسلط پیدا خواهید کرد.
1. راحتی استفاده
بسیاری از افراد فکر میکنند ساخت یک سایت مانند ساخت یک فضاپیماست! اما باید بگوییم ابزارهایی مانند سایتسازها این تفکر را تغییر دادهاند. امروزه شما میتوانید چندین سایتساز رایگان و پرمیموم پیدا کنید. کاربران با استفاده از این ابزارها میتوانند سایت مورد نظر خود را بسازند. یک گزینه دیگر این است که یک توسعهدهنده استخدام کنید تا از همان ابتدا سایت شما را کدنویسی کند و طبق نیازهایتان آن را بسازد.
در نهایت همه چیز به نیازهای خاص کاربر و سطح تخصص فنی او بستگی دارد. اگر بخواهیم تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی را نظر سادگی استفاده بگوییم، رای را باید به وردپرس بدهیم. چه یک متخصص برنامهنویسی یا یک فرد مبتدی باشید، میتوانید با استفاده از وردپرس سایت بسازید و آن را مدیریت کنید.
اگر دانشی از برنامهنویسی پیشرفته ندارید، جای نگرانی نیست. شما با استفاده از ابزار درگ اند دراپ (بکش و رها کن) ورپرس بهراحتی میتوانید سایت خود را بسازید و مدیریت کنید. وردپرس یک اینترفیس کاربرپسند یا قالبها، تمها و افزونههای متعدد دارد که به کمک شما میآید. در حقیقت شما بدون حتی نوشتن یک خط کد میتوانید سایت خود را سفارشی کنید.
اما برای ایجاد یک سایت اختصاصی باید به دانش کدنویسی و تخصص فنی بالاتری تسلط داشت. بااینحال تفاوت وردپرس با سایت اختصاصی این است که شما با استفاده از گزینه دوم میتوانید انعطافپذیری و کنترلی بیشتری روی طراحی و عملکرد سایت خود داشته باشید.
بهطور کلی اگر دنبال یک راهحل ارزان و مبتدیپسند میگردید، وردپرس گزینهای عالی است. اما اگر دانش کدنویسی دارید، سایت اختصاصی با وجود هزینه و وقتی که میبرد، بهتر است.
2. طراحی و سفارشیسازی
یک سایت باید طراحی جذاب و ظاهر شیک داشته باشید. چون ظاهر سایت مشخص میکند چقدر بازدیدکنندگان دوست دارند در سایت بمانند و با آن تعامل داشته باشند. از طرفی زمان ساخت سایت باید بتوانید روی ظاهر و سفارشیسازی آن کنترل کامل داشته باشید.
تفاوت وردپرس و سایت اختصاصی این است که وردپرس به کاربران خود اجازه میدهد بدون مهارتهای کدنویسی سایت موردنظر خود را بسازند. وردپرس تمها و قالبهای قابلسفارشی متعددی دارد که سریعا و بهسادگی میتوانید یک سایت با ظاهر حرفهای طراحی کنید.
برای شروع میتوانید از بین تمهای از قبل طراحیشده وردپرس انتخاب کنید که بهصورت رایگان یا پولی در دسترس هستند. پس از آن میتوانید تم را تا حدی سفارشی کنید، مانند تغییر طرح رنگی یا افزودن لوگوی برندتان.
علاوهبر این، وردپرس هزاران افزونه دارد که با استفاده از آنها میتوانید عملکرد سایت خود را بهبود بخشید. با وجود این، یک تفاوت وردپرس با سایت اختصاصی این است ک وردپرس محدودیتهای خود را از نظر طراحی و سفارشیسازی دارد.
با آنکه این پلتفرم قالبهای از پیش ساختهشده دارد، همچنان سفارشیکردن ظاهر یک سایت وردپرسی یک چالش است. همچنین نصب یک افزونه جدید فقط برای یک قابلیت خاص گاهی روی عملکرد و سرعت سایت شما کاملا اثر میگذارد.
بههمین شکل اگر واقعا بخواهید یک سایت سفارشی با استفاده از وردپرس بسازید، امکان آن وجود دارد. اما برای آن باید یک تم سفارشی توسعه دهید که برای این کار باید از یک توسعهدهنده وب کمک بگیرید.
در مقایسه زمانی که یک سایت را از ابتدا بهصورت اختصاصی میسازید، بهراحتی روی طراحی و عملکرد آن کنترل دارید. شما میتوانید یک توسعهدهنده وب حرفهای استخدام کند که سایت را طبق نیازهای کسبوکارتان سفارشی کنید.
طراحی سایت شما در مقایسه با تمهای از قبل طراحیشده ورپرس بهمراتب میتواند خاصتر و جذابتر باشد. از طرفی سرعت و بهینهسازی آن بیشتر است و تجربه کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان سایتتان فراهم میکند. علاوهبر این میتوانید قابلیتهای سفارشی خود را ایجاد کرده و اضافه کنید، بدون اینکه روی سرعت و عملکرد سایتتان اثر بگذارد. درست است که این کار چالشهای خود را دارد، اما کاملا ارزشمند است.
پس اگر بخواهیم تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی از نظر سفارشیسازی را بگوییم و رای دهیم، باید بگوییم وردپرس گزینهای عالی برای افرادی است که بودجه کم دارند و سریعا میخواهند یک سایت داشته باشند. شما بدون مهارت فنی میتوانید سایتی با ظاهر حرفهای داشته باشید.
اما اگر میخواهید کاملا روی عملکرد و طراحی سایت خود کنترل داشته باشید، سایت اختصاصی گزینه بهتری است. اما باید برای اجراییکردن نیازهای کسبوکار یا برند خود بودجهای در نظر بگیرید. مقاله درآمد طراحی سایت به شما کمک میکند بدانید با فعالیت در این عرصه چقدر میتوانید درآمد داشته باشید.
3. مقیاسپذیری
ویژگی عالی هر سایتی این است که امکان توسعه و رشد آن وجود داشته باشد. خواه یک سایت وردپرسی باشد یا اختصاصی، شما باید همیشه بدون مشکل بتوانید آن را گسترش دهید. زمانی که یک سایت را شروع میکنید، نمیدانید که بهمرور زمان چقدر رشد خواهد کرد. بنابراین همیشه با چیزی ساده اما کاربردی شروع خواهید کرد.
مثلا ممکن است با یک سایت شخصی با 4 تا 5 صفحه شروع کنید و سپس تعداد صفحات آن را تا 20 عدد افزایش دهید. در چنین شرایطی هیچ مشکلی نخواهید داشت. اما مشکل زمانی بروز پیدا میکند که یک سایت موفق تجارت الکترونیکی یا فروشگاه آنلاین داشته باشید که میخواهید تعداد محصولات آن را از 100 عدد به 100 عدد افزایش دهید. آیا سایت فعلی شما از عهده چنین تغییری بر میآید؟
از نظر مقیاسپذیری، هر دو سایت اختصاصی و وردپرسی میتوانند از عهده ترافیک و محتوای فوقالعاده زیاد برآیند. وردپرس به خاطر ویژگی مقیاسپذیری خود مشهور است. این پلتفرم میتواند بهراحتی از عهده مدیریت ترافیک و محتوای زیاد با پشتیبانی از کش کردن، شبکههای تحویل محتوا (CDNs) و موارد دیگر برآید.
تفاوت وردپرس و سایت اختصاصی این است که وردپرس در این زمینه عملکرد بهتری دارد. شما با استفاده از آن میتوانید سریعا صفحات جدیدی به سایت خود اضافه کنید. اما چنین کاری برای سایت اختصاصی وقتگیرتر است.
از طرفی سایتهای اختصاصی شرکتهای بزرگ ممکن است از یک زیرساختار مبتنی بر ابر و تکنیکهای پیشرفته دیگر استفاده کنند. بنابراین نه تنها کار برای توسعه سایت سختتر است، بلکه هزینه بیشتری بههمراه دارد.
بهطور کلی مقیاسپذیری یک سایت وردپرسی و اختصاصی به منابع و تخصص موجود بستگی دارد. اما اگر منابع و بودجه شما محدود است، وردپرس گزینه بهتری است. در مقابل سایتهای اختصاصی به منابع و تخصص بیشتری نیاز دارند و اگر بتوانید از عهده هزینه آن برآیید، این سایتها ممکن است پتانسیل بیشتری برای مقیاسپذیری داشته باشند.
4. سئو
یکی از موارد مهمی که باید زمان ساخت یک سایت جدید در نظر بگیرید، بهینهکردن آن برای موتورهای جستجوست. سئوی خوب تضمین خواهد کرد که سایت شما رتبه بالاتری در موتورهای جستجو کسب میکند؛ بنابراین ترافیک سایتتان افزایش مییابد. هر دو سایتهای وردپرسی و اختصاصی بهخوبی برای موتورهای جستجو بهینه میشوند. اما رویکرد این دو در این زمینه ممکن است متفاوت باشد. وردپرس قابلیتهای سئوپسند مانند تگهای متا، URLهای بهخوبی قالببندی شده و موارد دیگر دارد. همچنین با استفاده از افزونههای متعدد میتوانید سئوی سایت خود را بهتر کنید.
مثلا میتوانید افزونه یواست سئو را نصب کنید که بسیار محبوب است و پیشنهادهایی برای بهینهسازی محتوای شما میدهد.
در واقع جامعه بزرگ توسعهدهندگان وردپرس دائما در حال ایجاد و بهروزرسانی افزونههایی هستند که این پلتفرم را برای موتورهای جستجو بهینه کنند. بههمین شکل میتوانید تمهای زیادی را پیدا کنید که بهخوبی برای سئو بهینه شدهاند.
بنابراین وردپرس پلتفرم عالی سئوپسندی است که اجازه میدهد سایتهایی بسازید که موتور جستجوپسند باشند. گرچه از آنجایی که با یک CMS کار میکنید، همچنان برای کارهایی که میتوانید انجام دهید یا ندهید، نسبتا محدودیتهایی وجود دارد.
در مقابل سایت اختصاصی به شما اجازه میدهد روی تمام جوانب سایت خود از جمله سئو کنترل داشته باشید. این سایتها از ابتدا ساخته شدهاند، بنابراین روی کد، ساختار و محتوای آنها کنترل کامل دارید. با توجه به اینکه این سایتها از همان ابتدا طبق اصول سئو طراحی شدهاند، در وقت شما صرفهجویی خواهند کرد.
در نهایت در این بخش از تفاوت وردپرس با سایت اختصاصی باید بگوییم اگر دنبال یک پلتفرم با قابلیت استفاده راحت و قابلیتهای داخلی سئو میگردید، وردپرس ممکن است بهترین گزینه باشد. اما اگر میخواهید روی سئوی سایت خود کنترل کامل داشته باشید، سایت اختصاصی پتانسیل بیشتری در اختیارتان قرار میدهد. یکی از موارد مهمی که روی سئوی یک سایت یا موفقیت آن بهطور کلی اثر میگذارد، سرعت لود صفحات است. توصیه میکنیم مقاله افزایش سرعت سایت را در این زمینه مطالعه کنید.
5. قیمت
بدون تردید یک تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی که بسیار اهمیت دارد، هزینه است. در این زمینه همه چیز بستگی به این دارد که میخواهید چه نوع سایتی داشته باشید. مثل اگر میخواهید یک سایت تجارت الکترونیک مانند آمازون داشته باشید، باید بودجه هنگفتی کنار بگذارید. چون در طراحی چنین سایتهایی باید تاکید خاصی روی امنیت، درگاههای پرداخت، بازاریابی و موارد دیگر داشته باشید.
اما برای سایتهای شخصی میتوانید هزینه را کاهش دهید و از طراحیهای ساده اما پویا استفاده کنید. اگر بخواهیم تفاوت وردپرس با سایت اختصاصی را از نظر هزینه بگوییم، بدون تردید وردپرس ارزان است. شما میتوانید این نرمافزار را دانلود کرده و روی حساب میزبانی سایت خود نصب کنید.
از طرفی ورپرس کتابخانه بزرگی از افزونهها و تمهای رایگان و پولی دارد تا سایت خود را آنطور که دوست دارید سفارشی کنید. شما میتوانید ابتدا نسخه رایگان یک افزونه یا قالب را تهیه کنید و بعدا برای استفاده از قابلیتهای بیشتر، برای خرید نسخههای پولی هزینه کنید.
نکته دیگر درباره وردپرس این است که بهصورت منظم بهروزرسانی منتشر میکند تا باگها و مشکلات امنیتی این پلتفرم برطرف شوند و برای رفع مشکلات نیازی به استخدام کسی ندارید.
اما ساخت یک سایت تخصصی هزینهبر است. شما باید یک توسعهدهنده وب یا تیمی از این افراد را استخدام کنید که وظایف طراحی، کدنویسی و اجرای قابلیتهای اضافه را انجام دهند. هزینه و وقت برای یک سایت اختصاصی تقریبا بالا است، چون همه چیز باید طبق نیازهای خاص شما سفارشی شوند و تغییر کنند.
سخن نهایی
بهطور کلی بخواهیم صحبت کنیم، رأی قطعی برای انتخاب از بین سایت ورپرسی یا اختصاصی سخت است. معمولا این انتخاب بستگی به ترجیحات و نیازهای هر فرد یا کسبوکار دارد. اما وردپرس یک پلتفرم CMS کاربرپسند است که بهراحتی با استفاده از افزونهها و تمها سفارشی میشود. همه حتی افراد مبتدی بهسادگی میتوانند بدون دانش کدنویسی سایت خود را بسازند، مدیریت کنند و راه بیاندازند.
وردپرس گزینهای عالی برای افرادی است که میخواهند یک سایت ارزان را توسعه دهند. بنابراین بلاگرها، کسبوکارهای کوچک و کاربران بدون دانش فنی معمولا به سمت آن میروند.
اما سایت اختصاصی بهمراتب گزینه امنتری است و بیشتر میتوانید آن را سفارشی کنید. شما با انتخاب این گزینه، انعطافپذیری بیشتری دارید و سایت را طبق نیازهای خاص کسبوکار خود میتوانید تغییر دهید. اما برای طراحی چنین سایتهایی باید تخصص و دانش فنی داشته باشید یا یک توسعهدهنده وب استخدام کنید.
بنابراین سایت اختصاصی به وقت، منابع و تخصص فنی بیشتری نیاز دارد و گزینهای ایدئال برای افرادی است که دنبال انعطافپذیری میگردند و میخواهند روی طراحی و عملکرد سایت خود کنترل داشته باشند. در نهایت انتخاب از بین این دو، بستگی به بودجه و نیازهای شما دارد و ما در این مقاله با بررسی تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی کمک کردیم بهترین تصمیم را بگیرید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آموزش طراحی سایت با گوشی
کسب درآمد از هوش مصنوعی با روشهای پولساز
نکات مهم در طراحی سایت (آپدیت ۲۰۲۴)
فوتر سایت چیست و چرا در طراحی سایت مهم است؟
مراحل طراحی سایت بهصورت کاربردی و حرفهای
CSS چیست و چه کاربردهایی در طراحی دارد؟
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
واسه شروع همیشه وردپرس بهترین گزینه ست
مقاله ها کوتاه و به دردبخور، وقتمو نجات دادین