۱۵ اشتباه رایج در سئو؛ متداول ترین اشتباهات در سئو که باید بشناسید
فهرست محتوا
سئو رتبه سایت شما را در موتورهای جستجو، مانند گوگل، بهبود میبخشد که نتیجه آن ترافیک طبیعی بیشتر، کلیک بیشتر و افزایش نرخ تبدیل و مشتریان است. اما ارتکاب اشتباه در بهینهسازی سایت روی رتبه سایت شما و قرارگیری لینک صفحات آن در معرض دید کاربران در نتایج جستجو اثر منفی میگذارد و هزینه و وقت شما را هدر میدهد. بههمین دلیل در این مقاله 15 اشتباه رایج در سئو را معرفی میکنیم و میگوییم چه تبعاتی برای سایت شما خواهند داشت، همراهمان بمانید.
1. خرید بک لینک
خرید بک لینک برخلاف دستورالعملهای گوگل وبمستر است. بهعبارت دیگر اگر گوگل متوجه چنین رفتاری شود، سایت شما را جریمه یا به اصطلاح پنالتی خواهد کرد و رتبه آن در نتایج جستجو افت میکند. اقدام به خرید بک لینک ممکن است میانبری برای افزایش رتبه سایت شما بهنظر برسد، اما قبل از تصمیم به انجام آن باید از معایبش مطلع شوید که در ادامه به شما توضیح خواهیم داد.
- خطر پنالتی شدن توسط موتورهای جستجو
- از دست دادن کنترل روی انکرتکست
- کیفیت پایین یا اسپم بودن لینکها
- هزینه زیاد بدون نتیجهی موثر
- آسیب به اعتبار سایت
- نداشتن کنترل روی حذف لینک
- عدم تمرکز بر روی تولید محتوای با کیفیت
1. خطر پنالتیشدن توسط موتورهای جستجو
زمانی که لینک میخرید، باید خطر بالقوه پنالتیشدن توسط موتورهای جستجو را نیز به جان بخرید. موتورهای جستجو روزبهروز بیشتر رفتارهای لینکسازی اشتباه را شناسایی میکنند و جریمههای سنگینی برای چنین سایتهایی در نظر میگیرند. نتیجه این جریمهها افت رتبه طبیعی سایت یا حتی حذف کامل آن از نتایج جستجو است.
2. از دست دادن کنترل روی انکرتکست و مرتبط بودن لینک
زمان خرید بک لینک یکی از مشکلاتی که با آن ممکن است روبهرو شوید، نداشتن کنترل روی انکرتکست و مرتبط بودن لینک است. بنابراین بک لینکهایی نصیبتان خواهد شد که مطابق با کلمات کلیدی هدف یا موضوع محتوای شما نیستند.
3. کیفیت پایین لینکها یا اسپم بودن آنها
زمان خرید بک لینک باید ریسک لینکهای با کیفیت پایین و اسپم را نیز بپذیرید. این لینکها روی رتبه سایت شما اثر منفی میگذارند و بخش اعظمی از ترافیک طبیعی سایت خود را از دست میدهید. همچنین باید بگوییم خرید بک لینک ممکن است در کوتاهمدت مزایایی داشته باشد، اما در درازمدت الگوریتمهای گوگل لینکهای غیرطبیعی را شناسایی میکنند و آنها را نامعتبر میشمارند.
4. هزینه زیاد بدون نتیجهگیری موثر
خرید بک لینک هزینه زیادی برایتان بههمراه خواهد داشت و هیچ تضمینی وجود ندارد که سئو سایت شما بهتر باشد. بنابراین تنها پول خود را دور میاندازید.
5. آسیب به اعتبار سایت
استفاده از بک لینکهای بیربط یا اسپم به اعتبار سایت شما نزد کاربران و موتورهای جستجو لطمه میزند و شهرت شما در پیش مشتریان بالقوه از بین میرود.
6. نداشتن کنترل روی حذف لینک
اگر لینک بخرید و فروشنده تصمیم به حذف آنها از سایت شما بگیرد یا سایت او جریمه شود، شما هیچ کنترلی روی بک لینکهای خود ندارید.
7. تمرکز نداشتن روی تولید محتوای با کیفیت
زمانی که تصمیم به خرید بک لینک بگیرید، دیگر برای تولید محتوای با کیفیت تلاش نمیکنید و نتیجهگیری شما از سئو ماندگار نخواهد بود.
2. محتوا تکراری
محتوای تکراری یعنی صفحاتی که با محتوای یکسان یا تقریبا مشابه ایجاد میشوند که در آنها فقط چند کلمه از محتوا تغییر یافته است. برای وجود محتوای تکراری سه دلیل اصلی وجود دارد:
- کپی محتوا از جای دیگر
- مدیریت اشتباه وبسایت
- این محتواها بهعمد ایجاد شدهاند
بهطور خلاصه باید بگوییم محتوای تکراری برای سئو بد است. اما گوگل بهصورت رسمی سایتها را بابت این موضوع جریمه نمیکند، چون اعتقاد ندارد که این کار خلاف دستورالعملهای وبمستر است. بااینحال، گوگل صفحات تکراری را که اصول سئو محتوا را رعایت نکردهاند از سیستم ایندکس خود خارج میکند که فرقی با جریمهشدن ندارد و نتیجه آن کاهش رتبه سایت است.
از طرفی محتوای تکراری موتورهای جستجو را گیج کرده و آنها را مجبور به انتخاب یکی از صفحات مشابه میکنند. بنابراین این احتمال وجود دارد که صفحه اصلی برای ایندکسشدن و قرارگیری در نتایج جستجو انتخاب نشود.
یکی دیگر از عواقب استفاده از محتوای تکراری در سئو کم شدن ارزش لینک است. زمانی که چندین صفحه محتوای مشابه داشته باشند، ارزش لینک ایجادشده توسط بک لینکها بین این صفحات تقسیم خواهد شد. بنابراین آتوریتی هر صفحه تحتتاثیر قرار میگیرد.
3. بازدید فیک
بیش از یک دهه است که بازدید فیک یا بازدید فرستادهشده توسط رباتها، مشکلی جدی برای سئو بوده است. خواه بازدید فیک عمدی و در نتیجه استفاده از تکنیکهای بلک هت یا بعضی از روشهای بازاریابی آنلاین باشد، بسیاری از شرکتها با این روش مشتریان را درباره موثربودن کمپینهای تبلیغاتی خود فریب میدهند. اما باید بگوییم این موضوع روی سئو سایت اثر منفی میگذارد. نتیجه آن موارد زیر است:
1. افزایش نرخ پرش
نرخ پرش با توجه به درصد بازدیدکنندگانی که یک صفحه وب را بدون انجام عملی ترک میکنند، تعریف میشود. اگر بخش زیادی از ترافیک یک سایت فیک باشد، بازدیدکنندگان با محتوای شما تعامل برقرار نمیکنند که نرخ پرش سایت را افزایش میدهد و روی رتبه آن اثر منفی میگذارد.
2. نگرانیهای امنیتی
فرستادن ترافیک فیک گاهی برای سوءاستفاده از آسیبپذیریهای سایت شماست. گاهی حتی رقبای شما با فرستادن این ترافیک سعی میکنند امنیت سایت شما را بهخطر بیاندازند و سایت شما را از دسترس خارج کنند.
3. جریمهشدن توسط موتورهای جستجو
اگر موتورهای جستجو تشخیص دهند که برای تغییر تعداد بازدیدکنندگان سایت خود از ترافیک فیک استفاده میکنید، ممکن است شما را جریمه کنند. در نتیجه رتبه سایت شما کاهش یابد یا حتی از نتایج موتور جستجو حذف شود.
فراموش نکنید در دنیای سئو، برای موفقیت باید با بازدیدکنندگان خود تعامل داشته باشید. بنابراین بهجای استفاده از ترافیک فیک، تمرکز خود را روی تولید محتوای عالی و مرتبط بگذارید که برای مخاطب هدف خود آماده میکنید.
اگر به دنبال بازدید واقعی و فتح رتبه یک گوگل هستید، دوره سئو را از دست ندهید!
4. استفاده از تکنیکهای سئو کلاه سیاه
تکنیکهای سئو کلاه سیاه یعنی استفاده از روشهای غیراخلاقی برای دستکاری رتبه سایت در موتورهای جستجو. از جمله این روشها باید از کیورد استافینگ یا استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی، استفاده از متن و لینکهای مخفی و مزرعه لینک اشاره کنیم. اما معایب استفاده از این روشها چیست؟
1. نتیجهگیری موقت
ممکن است در کوتاهمدت از این تکنیکها موقت بگیرید، اما باید با عواقب بلندمدت آنها نیز کنار آیید. موتورهای جستجو همیشه الگوریتمهای خود را برای شناسایی و جریمه وبسایتهایی که از روشهای غیراخلاقی استفاده میکنند، بهروزرسانی میکنند. بنابراین رتبه سایت شما کاهش مییابد و ترافیک طبیعی آن کمتر میشود.
2. جریمهشدن و بهروزرسانیهای الگوریتمها
زمان استفاده از تکنیکهای بلک هت، باید حواستان به جریمهشدن و بهروزرسانیهای الگوریتمهای موتورهای جستجو مانند گوگل باشید. هدف از این آپدیتها جریمهکردن سایتهایی است که طبق قوانین گوگل عمل نمیکنند. مثلا الگوریتمهای پنگوئن و پاندای گوگل بهترتیب لینکهای اسپم و کیفیت محتوا را هدف قرار میدهند.
3. آسیب به شهرت سایت و اعتماد کاربران
استفاده از روشهای بلک هت در دنیای سئو یعنی به شهرت سایت خود و اعتماد کاربران به آن آسیب میزنید. زمانی که دست شما توسط موتورهای جستجو رو شود، رتبه سایتتان افت قابلتوجهی میکند. بنابراین اعتماد کاربران به برند شما از دست میرود و فروش کمتری را نیز تجربه خواهید کرد.
5. استفاده زیاد از تگ
استفاده از تگ برای طبقهبندی مطالب و همچنین دسترسی راحتتر کاربر به آنها است. اما برخلاف تصور رایج افراد، استفاده زیاد از تگ باعث افزایش رتبه سایت نمیشود. رباتهای خزنده گوگل مدت زمان مشخصی را صرف ایندکسکردن یک سایت و صفحات آن میکنند و هرچه از برچسبهای بیشتر استفاده کنید، بودجه خزش صرف صفحات جدید و غیر اصلی سایت شما میشود.
از طرفی با ایجاد بیرویه تگ و بدون هدف، صفحات بیارزش بهوجود خواهید آورد. بهتر است از برچسب تنها در صورت لزوم استفاده کنید. همچنین از ایجاد تگهای مشابه یا خیلی یکسان نیز خودداری کنید. چون در غیر این صورت، فرصت بهینهسازی صفحات دیگر را از بین میبرید. استفاده زیاد از تگ ممکن است باعث استفاده از تگهای مشابه و بروز مشکلی به اسم کنیبالیزیشن شود که برای یک کلمه کلیدی تعداد صفحات زیادی وجود دارد. بنابراین گوگل نمیتواند صفحات سایت شما را بهدرستی رتبهبندی کند و این صفحات رقیب یکدیگر خواهند بود.
6. استفاده بی رویه از جاوا اسکریپت
یکی دیگر از اشتباهات رایج در سئو، استفاده بی رویه از جاوا اسکریپت است. استفاده از این زبان برای وبسایتهای داینامیک الزامی است. اما استفاده بیش از حد یا نادرست از آن، عواقب زیادی دارد که یکی از آنها تحتتاثیر قراردادن قابلیت خزش سایت شما است. اگر یک ربات خزنده نتواند محتوای شما را پیدا کند، قادر به ایندکسکردن آن نیست.
یک مشکل دیگر سرعت لود آهسته صفحات سایت با استفاده بیش از حد از کدهای جاوا اسکریپت است. همانطور که میدانید یکی از مثال مهم در سئو تکنیکال، لود صفحه است و باید آن را افزایش دهید. از طرفی اگر برای آدرسدهی صفحات سایت خود از کدهای جاوا اسکریپت استفاده کنید، تعدادی کاراکتر خاص و پیشفرض مانند # را در آدرس صفحه قرار میدهد که رباتهای گوگل آن را قبول نمیکنند. بنابراین رتبه صفحه و سایت شما کاهش پیدا میکند.
7. استفاده نکردن از تگ کنونیکال
یکی از مشکلات رایج سئو که در بالا توضیح دادیم، محتوای تکراری است. برای رفع این مشکل باید از تگ کنونیکال (canonical) استفاده کنید که جلوی ایجاد محتوای تکراری را میگیرد و توسط آن میتوانید صفحه اصلی را ترجیح دادهشده برای ایندکسشدن را مشخص کنید.
نادیدهگرفتن اهمیت این تگ وجود محتوای تکراری در چندین صفحه است و رتبه صفحات سایت شما کاهش پیدا میکنند. چون موتورهای جستجو ممکن است چندین صفحه با محتوای مشابه را ایندکس کنند و رتبه دهند و ندانند کدام محتوا بیشتر متناسب با نیاز کاربر از جستجوی عبارات کلیدی است.
با آنکه استفادهنکردن از تگ کنونیکال ممکن است منجر به کاهش رتبه سایت شود، اما خطر پنالتی شما را تهدید نمیکند. بااینحال همانطور که گفتیم برای جلوگیری از کاهش بازدیدکنندگان سایت خود و کسب رتبه بهتر، باید از آن استفاده کنید.
8. پایین بودن سرعت سایت
گوگل سایتها را ملزم به رعایت یک قانون ساده میکند، آنچه را انجام دهید که برای کاربر بهترین است. یکی از آنها بهینهکردن سرعت سایت است. پایین بودن سرعت سایت روی سئو آن و تجربه کاربری اثر منفی میگذارد. زمانی که سرعت لود سایت بهینه باشد، کاربران آنچه را که میخواهند سریعا پیدا میکنند و تجربه مثبتی برایشان شکل میگیرد و به آن سایت برای استفاده در آینده اعتماد میکنند. از طرفی نرخ تبدیل چنین سایتهایی بالاتر است و دست بالاتر را در مقایسه با رقبا در اختیار دارند.
اگر سرعت سایت خود را جدی نگیرید، با عواقب زیر روبهرو میشوید:
- افزایش نرخ پرش: سایتهای آهسته نرخ پرش بالایی دارند، چون کاربران سریعا آنها را ترک میکنند.
- کاهش رتبه سایت: الگوریتمهای گوگل سرعت صفحه را بهعنوان یک سیگنال رتبهدهی در نظر میگیرند و سایتهای با لود آهسته رتبه پایینتری دارند.
- با توجه به افزایش تعداد کاربران دستگاههای موبایل، سایتی که لود آهستهای داشته باشد، در اولویت پایینتر برای ایندکسشدن صفحات خود قرار میگیرد و رتبه کمتری نیز خواهد داشت.
از دیگر تبعات پایین بودن سرعت سایت باید به موارد زیر اشاره کنیم:
- تجربه کاربری ضعیف که نتیجه آن تعامل کمتر است.
- کاهش ترافیک سایت و در نتیجه افت فروش و درآمد.
9. آپدیت نکردن محتوا
اگر میخواهید بدانید آپدیت نکردن محتوا چرا یکی از اشتباهات رایج در سئو است، باید مزایای انجام آن را بدانید.
- باید این حقیقت را بپذیرید که حتی محتوای همیشه سبز بهندرت تازگی خود را برای همیشه حفظ میکنند. بنابراین با بهروزرسانی محتوای خود نرخ تعامل با کاربر را افزایش میدهید و به رفع مشکل او کمک میکنید. اگر محتوای شما اطلاعات بهروز نداشته باشد، کاربران سایت شما را فورا ترک میکنند که نتیجه آن افزایش نرخ پرش و افت رتبه است.
- سایتهایی که آپدیت محتوای خود را جدی میگیرند و در اختیار کاربر اطلاعات جدید قرار میدهند، رتبه بالاتری در نتایج گوگل خواهند داشت. شما با بهروزرسانی محتوای خود این سیگنال را به گوگل میفرستید که سایت شما همچنان فعال و بهروز است. بنابراین بهمرور ترافیک و رتبه آن افزایش خواهد یافت.
- آپدیت نکردن محتوا باعث خواهد شد که جایگاه برند خود را بهخطر بیاندازید، چون کاربران دیگر برند شما را متخصص در حوزه خود نمیدانند.
- یکی دیگر از مزایای آپدیت کردن محتوا این است که در وقت و منابع شما در مقایسه با ایجاد محتوای جدید، صرفهجویی خواهد کرد و شما میتوانید انرژی خود را روی بهینهسازی بیشتر سایت خود بگذارید.
10. پنهان کردن محتوا از دید کاربر
یکی دیگر از اشتباهات رایج در سئو، پنهان کردن محتوا از دید کاربر است. محتوای مخفی ساده بخواهیم بگوییم، متن یا لینکهای مخفی در سایت هستند که کاربر آنها را نمیبیند. چندین راه برای مخفی کردن محتوا از دید کاربر وجود دارد. از جمله:
- استفاده از متن مشکی در یک پسزمینه سیاه
- پوشاندن متن با یک عکس
- انتخاب اندازه فونتی مانند صفر که خوانا نیست.
- مخفی کردن یک لینک با وصلکردن آن به یک کارکتر مانند یک ویرگول.
اما متاسفانه چنین اقداماتی روی سئو سایت شما اثر منفی میگذارند و حتی ممکن است باعث جریمه آن از سوی موتورهای جستجو شوند. هدف موتورهای جستجو ارائه بهترین تجربه کاربری با فراهمسازی محتوای مفید و مرتبط با نیاز کاربران است. اما محتوا یا صفحات مخفی، از دید کاربران پنهان هستند و هدف آنها فریفتن موتورهای جستجوست.
گوگل با شناسایی چنین سایتهایی رتبه آنها را کاهش میدهد و حتی ممکن است بهطور کلی آن سایت را از ایندکس خود حذف کند. از دیگر عواقب پنهان کردن محتوا از دید کاربر باید به کاهش نرخ کلیک، کاهش رضایت کاربر و افت ترافیک سایت اشاره کنیم.
11. لینک ندادن به خارج از سایت
برخی از مدیران سایتها تصور میکنند با لینک دادن به سایتهای خارجی، قدرت سئو سایت خود را انتقال میدهند. اما لینک ندادن به خارج سایت اثر منفی روی سئو سایت شما دارد. شما در واقع با لینک دادن اعتبار صفحات سایت خود را نزد مخاطبان و موتورهای جستجو افزایش میدهید.
از طرف دیگر با لینک دادن به خارج از سایت، به موتورهای جستجو نشان میدهید که محتوای شما مرتبط با صفحات دیگر است. با این کار برای بازدیدکنندگان خود با ارائه اطلاعات و منابع بیشتر، ارزش فراهم میکنید. علاوهبر این، با سایر سایتها روابط شکل میدهید که نتیجه آن کسب بک لینک، ترافیک و اعتبار سایت شماست.
12. عدم وجود صفحه ۴۰۴
اگر میخواهید سئو سایت شما به بهترین شکل پیش برود، باید طراحی صفحات 404 را جدی بگیرید و برای رفع این مشکل نیز اقدام کنید. این صفحه زمانی به کاربر نشان داده میشود که او آدرس خاصی را در مرورگر خود وارد کند اما آن صفحه وجود نداشته باشد. با آنکه گوگل گفته است وجود تعداد اندک صفحات 404 عملکرد یک سایت و جایگاه آن را بهخطر نمیاندازد، اما تعداد بالای این صفحات باعث افت رتبه سایت شما خواهد شد.
اگر صفحهای این خطا را نشان دهد، رباتهای گوگل آن را از ایندکس خارج میکنند و تمامی بک لینکهای آن صفحه را از دست میدهید. از طرفی اعتبار سایت شما افت میکند و ارزش خود را نزد کاربران از دست میدهد. یکی دیگر از تبعات این اتفاق بر سئو، افزایش نرخ پرش سایت و کاهش نرخ تبدیل و رتبه سایت است. برای رفع این مشکل راهحلهای زیادی وجود دارد، مانند استفاده از ریدایرکت 301.
13. عدم رعایت لینکسازی مناسب
یکی دیگر از اشتباهات رایج در سئو، عدم رعایت لینکسازی مناسب است. در بالا عواقب لینک ندادن به خارج سایت را توضیح دادیم، اما به همان مقدار باید لینکسازی داخلی را نیز جدی بگیرید. لینکهای داخلی لینکهایی هستند که از یک صفحه سایت خود به صفحه دیگر میدهید و کاربران و موتورهای جستجو با استفاده از این آنها محتوای سایت شما را پیدا میکنند.
با رعایت لینکسازی مناسب به گوگل روابط بین صفحات، پستها و سایر محتوای سایت خود را نشان میدهید. بنابراین موتورهای جستجو متوجه میشوند کدام صفحات سایت شما موضوع مشابهی دارند. همچنین با لینک دادن به مقالههای جدید سایت خود، سرعت ایندکسشدن آنها را افزایش میدهید.
14. تمرکز به سبز شدن چراغ یواست یا رنک مث
از مشهورترین افزونهها برای کمک به سئو سایت، یواست و رنک مث هستند. اما متاسفانه از اشتباهات رایج در سئو تمرکز بر سبز کردن کامل چراغهای این افزونهها است و بسیاری از افراد از نتیجه نگرفتن از سئو با وجود انجام آن، شکایت میکنند.
متاسفانه سبز شدن چراغ یواست یا رنک مث بهمعنای سئو کامل محتوا نیست. این افزونه در تشخیص بخش زیادی از فاکتورهای سئو عملکرد مناسبی ندارد. مثلا نمیتواند ارتباط بین کلمات همخانواده و مترادف را که یکی از فاکتورهای مهم بهینهسازی سایت است، تشخیص دهد. همچنین گاهی این افزونه برای کلمات کلیدی چگالی ثابتی را پیشنهاد میدهد، در حالیکه این چگالی نسبت به فعالیت رقبا مشخص خواهد شد. پس برای نتیجهگیری بهتر از سئو سایت خود، بهتر است تمرکز کامل خود را بر سبز شدن چراغ افزونه سئو خود نگذارید و محتوا را تنها برای رفع نیاز کاربر و پاسخدادن به سوالهای او تولید کنید.
15. نادیده گرفتن آدرس صفحه و عکس
متاسفانه خیلی از افراد اهمیت آدرس صفحه را در سئو سایت نادیده میگیرند. در حالیکه استفاده از ساختار درست برای لینکها تجربه کاربری را بهبود میبخشد، باعث افزایش رتبه سایت میشود و موتورهای جستجو صفحات سایت را موثرتر میخزند و ایندکس میکنند.
استفاده از آدرس درست برای صفحات و کلمات کلیدی در آن، به کاربران و موتورهای جستجو محتوای صفحه را نشان میدهد. همچنین باعث افزایش نرخ کلیک، ترافیک سایت و کمک به تشخیص ارتباط بین صفحات و محتوای سایت میشود.
زمانی که از آدرس صحیح برای صفحات سایت خود استفاده کنید، احتمال بهاشتراکگذاری لینک و بازدید سایت خود را نیز افزایش میدهید. دو لینک زیر را در نظر بگیرید:
- excample.com.sg/assets/270715/ps/042527.html
- https:// excample.com.sg/what-is-content-marketing/
بدون تردید لینک دوم قابل اعتمادتر بهنظر میرسد و لینک اول شبیه به لینکهای اسپم است، بنابراین کاربران به آن کمتر توجه میکنند. اگر میخواهید ساختار آدرس صفحه سایت خود را طبق اصول سئو بهینه کنید، این نکات را مدنظر قرار دهید:
- استفاده از کلمات کلیدی در آدرس
- استفاده نکردن از اصطلاحاتی مانند سال، تاریخ و اعداد در لینک که ممکن است بهمرور زمان تغییر کنند.
- استفاده نکردن از زیر خط
- حذف کلمات زاید
موضوع مهم دیگری که باید به آن دقت کنید، بهینهسازی تصاویر سایت است. عکسها اگر از نظر حجم بهینه نباشند، سرعت سایت را کاهش میدهند که نتیجه آن افزایش نرخ پرش، افت رتبه سایت و تجربه کاربری ضعیف است. همچنین باید برای تصاویر از تگ آلت صحیح استفاده کنید تا موتورهای جستجو محتوای آنها را تشخیص دهند.
سخن نهایی
اگر میخواهید در دنیای اینترنت موفق شوید، باید سئو سایت خود را جدی بگیرید. بهینهسازی سایت در واقع یک علم است و باید بهمرور زمان به آن تسلط پیدا کنید و از اشتباهات خود درس بگیرید. در این مقاله 15 اشتباه رایج در سئو را توضیح دادیم که تلاش برای رفع آنها، به بهبود جایگاه سایت شما کمک شایانی میکند. فراموش نکنید نتیجهگیری از سئو بهمعنای بهبود تجربه کاربری، افزایش ترافیک سایت و فروش، برتری نسبت به رقبا و افزایش شهرت برند شماست.
سوالات متداول
چرا نباید در سئو از بازدید فیک استفاده کنیم؟
- استفاده کردن از بازدید فیک در بهینه سازی سایت، باعث اثرات منفی در آن میشود از قبیل: افزایش نرخ پرش، نگرانیهای امنیتی و جریمه شدن توسط موتورهای جستجو.
آیا چراغ سبز یواست یا رنک مث باعث بهینه شدن سئو سایتمان میشود؟
- خیر، سبز شدن چراغ یواست یا رنک مث بهمعنای سئو شدن کامل محتوا نیست. این افزونهها در تشخیص بخش زیادی از فاکتورهای سئو عملکرد مناسبی ندارد. مثلا نمیتوانند ارتباط بین کلمات همخانواده و مترادف را که یکی از فاکتورهای مهم بهینهسازی سایت است، در زبان فارسی تشخیص دهند.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بهترین شغل برای افراد زیر ۱۸ سال کدامند؟
وبلاگ شخصی چیست و چگونه آن را بسازیم؟
۶ شغل پردرآمد با سرمایه کم برای آقایان
انکر تکست چیست و چرا برای سئو مهم است؟
انکر تکست چیست و چرا انقدر برای سئو مهم است؟ بررسی انواع انکرتکست و کاربردهای هرکدام از آنها
دیدگاهتان را بنویسید