معرفی بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای رشد کسب و کار
فهرست محتوا
مطالعات مجموعه استاتیستا (Statista) نشان میدهد که دیجیتال مارکتینگ، فروش کسب و کارها را به طور میانگین تا 24 درصد افزایش میدهد. در حال حاضر بسیاری از مدیران و صاحبان کسب و کار به قدرت و اثربخشی بازاریابی دیجیتال در پیشرفت و توسعه کسب و کار ایمان آوردهاند و میکوشند به بهترین شکل از این مدل نوین بازاریابی در کسب و کار خود استفاده کنند. برای اینکه بهرهوری بازاریابی دیجیتال به بالاترین حد ممکن برسد، لازم است که کسب و کارها، از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ کمک بگیرند و نظارتی جدی روی عملیات بازاریابی دیجیتال خود داشته باشند. این ابزارها، وضعیت کنونی کسب و کار را به شکلی حرفهای بررسی میکنند و تصویری منطقی از اوضاع کسب و کار به مدیران ارائه میدهند.
در این مقاله تصمیم داریم با چند مورد از بهترین و کارآمدترین ابزارهای بازاریابی دیجیتال آشنا شویم و به کاربرد هر کدام از این ابزارها بپردازیم. در صورتی که تمایل دارید از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای بهبود وضعیت کسب و کار، شناخت مشتریان و افزایش فروش محصولات و خدمات خود استفاده کنید، کافی است چند دقیقه وقت بگذارید و با ابزارهایی که در ادامه معرفی میکنیم، آشنا شوید.
ابزارهای دیجیتال مارکتینگ چه کمکی به کسب و کار ما میکنند؟
از همان روزهای آغازین تمدن که انسانها، کسب و کارهای خود را با مبادله کالا با کالا میچرخاندند تا همین امروز که کسب و کارها آنلاین و مدرن شدهاند، صاحبان کسب و کار همواره دنبال جذب مشتریان بیشتر، خدمت کردن به انسانها و افزایش میزان فروش و درآمد خود بودهاند. در گذشته، توانایی شناخت مشتریان، تأثیرگذاری بر آنها و فروش، موضوعی تجربی و شهودی بود و بسیاری از کاسبها، این مهارتها از پدران و اساتید خود میآموختند. در واقع هیچ آمار و ارقام و مستنداتی در کار نبود و همه چیز بر پایه احساس پیش میرفت.
امروزه با وجود ابزارهای دیجیتال مارکتینگ و تبدیل شدن بازاریابی به یک علم آکادمیک و دانشگاهی، دیگر نیازی به آموختن از گذشتگان و سالها شاگردی و یادگیری مداوم نیست؛ چون همه چیز به صورت علمی و بر پایه حساب و کتاب انجام میشود؛ بنابراین یکی از مزایای ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، علمی کردن فرایند جذب مشتری و فروش است. در ادامه این بخش، چند مورد دیگر از مزایای ابزارهای بازاریابی دیجیتال را به صورت مختصر و مفید بررسی خواهیم کرد:
شناخت مخاطبان هدف و بالا بردن آگاهی آنها از برند
استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ باعث میشود که مخاطبان هدف کسب و کار خود را به راحتی بشناسید و با خصوصیات سنی، جنسیتی، علایق و سلایق آنها آشنا شوید. همچنین با استفاده از این ابزارها میتوانیم آگاهی آنها از برند خود را افزایش دهیم. آگاهی مخاطبان از برند، اولین گام برای وفادار کردن آنها به برندمان است. اگر مخاطبی، برندی را نشناسد و از وجود آن آگاه نباشد، چگونه از آن خرید کند و به آن وفادار شود؟
اتخاذ یک سیاست و استراتژی بازاریابی اثربخش و پیشرو برای جذب مخاطبان
وقتی با استفاده از ابزار دیجیتال مارکتینگ، مخاطبان خود را شناختیم و آنها را بیش از پیش درک کردیم، موقع آن است که با یک سیاست و استراتژی درست و هوشمندانه، کسب و کار خود را وارد ذهن و قلب آنها کنیم. ابزار بازاریابی دیجیتال برای جذب مخاطبان و مشتریان بالقوه نیز به ما کمک میکنند.
افزایش فروش و محبوبیت محصولات، خدمات و کسب و کار
فروش و درآمدزایی، قلب تپنده کسب و کار است و ابزار بازاریابی دیجیتال به ما کمک میکنند که فروش محصولات و خدمات خود را افزایش دهیم و محبوبیت کسب و کار خود را در قلب مشتریان به بالاترین حد برسانیم. بدون ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، شناخت مشتریان بهدرستی صورت نمیگیرد و ارتباط اثربخشی با آنها برقرار نمیشود. نتیجه این ماجرا، نفروختن محصولات و در نهایت پایین کشیدن کرکره کسب و کار خواهد بود. برای مثال استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی باعث میشود که در بهینه سازی سایت، محصولات و خدمات خود، مشتریان بالقوه خود را پیدا کنیم و ببینیم هرکدام از آنها چه عباراتی را برای رسیدن به محصولات ما جستجو میکند.
بهینهسازی مداوم کسب و کار، جلب رضایت مشتریان و وفادار کردن آنها
ابزارهای بازاریابی دیجیتال، به ما کمک میکنند که وبسایت و کسب و کار خود را با نیازها و علایق مخاطبان خود هماهنگ و سازگار کنیم. بهینهسازی مداوم کسب و کار و سازگاری آن با علایق مشتریان، باعث جلب رضایت مخاطبان میشود. وقتی مخاطب از محصولات، خدمات و کسب و کار ما راضی و خوشحال باشد، وفاداری او نسبت به برند ما افزایش مییابد. وفاداری مشتریان نسبت به یک برند، سرآغاز جاودانه شدن آن برند است.
اندازهگیری و سنجش کمّی عملکرد بازاریابی با استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ
ذهن انسان، علاقه خاصی به عدد و رقم دارد و اساساً با عدد و رقم، ارتباط بهتری با آمار و ارقام برقرار میکند. یکی از مزایای مهم استفاده از ابزار دیجیتال مارکتینگ این است که امکان سنجش عملکرد بازاریابی کسب و کارها به صورت عددی و کمّی را فراهم میکند و بینش و دید خوبی در مورد این عملکرد به متخصصان بازاریابی میدهد. وقتی متخصصان بازاریابی از عملکرد کمّی بازاریابی آگاه شوند، خیلی بهتر و راحتتر میتوانند راهکارهایی برای بهبود این وضعیت، طراحی و اجرا کنند. جالب اینجاست که پس از اجرای این راهکارها نیز، متخصصان دوباره میتوانند میزان بهبود وضعیت را به صورت عددی و کمّی مشاهده کنند.
نکته مهم: کانالهای بازاریابی دیجیتال مختلفی برای نفوذ به قلب مشتریان وجود دارد.
خوشبختانه بازاریابی دیجیتال، دست کسب و کارها را برای نفوذ به قلب مشتریان، باز گذاشته است. در حال حاضر کانالهای بازاریابی دیجیتال مختلفی وجود دارد که هر کدام، بخشی از مخاطبان را هدف قرار میدهد. از جمله کانالهای دیجیتال مارکتینگ میتوان به افیلیت مارکتینگ، سئو، بازاریابی در رسانههای اجتماعی، بازاریابی محتوا، ایمیل مارکتینگ، تبلیغات کلیکی و تبلیغات گوگل اشاره کرد.
اگر قصد دارید برندی مطرح، محبوب و پویا داشته باشید، ناگزیر هستید که از کانالهای مختلف بازاریابی دیجیتال کمک بگیرید و با استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، عملکرد کسب و کارتان در هر کدام از کانالها را ارزیابی کنید. در ادامه به معرفی بهترین ابزارهای بازاریابی دیجیتال برای سنجش عملکرد مارکتینگ کسب و کار اشاره خواهیم کرد.
ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مربوط به سئو
مطالعات نشان میدهد که 68 درصد تجربیات آنلاین افراد، با جستجو کردن در گوگل و سایر موتورهای جستجو شکل میگیرد. اگر یک کسب و کار بتواند از طریق ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مربوط به سئو، نیاز مشتریان خود را درک کند و در کلمات کلیدی پرجستجو، نتایج خوبی بگیرد، قطعاً میتواند سیل عظیمی از مخاطبان هدف را وارد سایت خود کند. اگر درگیر بهینه سازی سایت و آموزش سئو علاقمندید، حتما به دوره سئوباکس ژاکت آکادمی سر بزنید و سرفصلهای آن را مشاهده کنید.
KW Planner
کیورد پلنر (KW Planner) یکی از ابزارهای کاربردی دیجیتال مارکتینگ و گوگل است که با استفاده از آن میتوانیم به جستجو و بررسی کلمات کلیدی حوزه کاری خود بپردازیم. میزان جست و جوی ماهانه یک کلمه کلیدی، امکان تحلیل و آنالیز کلمات کلیدی رقبا، دستهبندی کلمات کلیدی برتر و منتخب و امکان خروجی گرفتن از این کلمات در قالب فایل اکسل، چند مورد از مهمترین خصوصیات و مزایای کیورد پلنر است.
نکته مهمی که باید به آن دقت داشته باشید این است که برای نمایش دقیق میزان جست و جوی ماهانه کلمه کلیدی نیاز است که اکانت گوگل ادز (google ads) شما شارژ شده و کمپینی بر روی آن بصورت فعال (run) باشد.
Keywordshitter
یکی از ابزارهای ساده و رایگان برای جستجو کلمات کلیدی، کیورد شیتر (Keywordshitter) نام دارد. برای استفاده از این ابزار سئو، کافی است کلمه کلیدی مورد نظر خود را در کادری که در تصویر مشاهده میکنید، وارد کنید. در نهایت این ابزار، لیستی از بهترین کلمات کلیدی را در اختیار شما قرار میدهد.
Keyword Tool
یکی از بهترین ابزارهایی که بسیاری از کسب و کارها برای جستجوی کلمات کلیدی از آن استفاده میکنند، کیورد تول (Keyword Tool) نام دارد. این ابزار رایگان، با رابط کاربری ساده خود به کاربران این اجازه را میدهد که کلمات کلیدی مرتبط با موضوع اصلی خود را پیدا کنند. کافی است موضوع مورد نظر خود را در کادر این سایت وارد کنید. اگر میخواهید از میزان جستجو و وضعیت رقابت یک کلمه کلیدی مشخص آگاه شوید، باید اشتراک این سایت را خریداری کنید. هزینه اشتراک این سایت برای جستجوهای پایه و ابتدایی، 69 دلار در ماه است.
SEMrush
یکی دیگر از ابزارهای معروف و بین المللی برای سئو و دیجیتال مارکتینگ، سمراش (SEMrush) نام دارد. این ابزار برای سئوی داخلی (on-page)، تحقیق کلمات کلیدی و سنجش کیفیت بکلینکها، کارآمد و حرفهای است. کار کردن با این ابزار برای متخصصان، آسان و بیدردسر است و در هنگام تجزیه و تحلیل فعالیت رقبا هم به کار میآید. استفاده از ابزار سمراش تا 7 روز رایگان است تا کاربران بتوانند از کارایی و حرفهای بودن این ابزار، مطمئن شوند. پس از پایان 7 روز، افراد باید بسته به حرفهای بودن فعالیت خود، اشتراک این ابزار را خریداری کنند.
Keywords Everywhere
ابزار کیوردز اوریور (Keywords Everywhere) برای کسانی مناسب است که میخواهند یک افزونه مرورگر خوب برای یافتن کلمات کلیدی داشته باشند. این افزونه را میتوانید روی مرورگرهای کروم و فایرفاکس نصب کنید و با استفاده از آن، کلمات کلیدی مرتبط با موضوع مورد نظر خود را پیدا کنید. با این ابزار، امکان آنالیز کلمات و پی بردن به میزان جستجوی آنها نیز وجود دارد.
KWfinder
اگر به وضعیت سئوی کسب و کار آنلاین خود اهمیت میدهید، پیشنهاد میشود که استفاده از ابزار KWfinder را در برنامه کاری خود بگنجانید. با استفاده از این ابزار بازاریابی دیجیتال میتوانید در مورد کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود تحقیق و کلمات کلیدی طولانی (اصطلاحاً Long tail) مناسب و ارزشمند را پیدا کنید.
این ابزار در کنار میزان جستجوی ماهانه کلمات کلیدی، در مورد ترند بودن، CPC، PPC و دشواری کلمه کلیدی برای رتبه گرفتن هم اطلاعات خوبی در اختیار کاربران میگذارد. البته این ابزار برای تحلیل رقبا، چندان عالی نیست و بهتر است برای تحلیل رقبا از ابزار «Ahrefs» استفاده کنیم.
Google Trends
یکی دیگر از ابزارهای ارزنده گوگل برای بهبود وضعیت سئوی سایتها، گوگل ترندز (Google Trends) است. این ابزار همانطور که از اسمش مشخص است، روند جستجوی عبارتهای مختلف در موتور جستجوی گوگل را به ما نشان میدهد. استفاده از این ابزار برای کاربران، رایگان است. امکان فیلتر کردن دادهها بر اساس مکان کاربران، بازه زمانی، دستهبندی موضوعی و محل جستجو، یکی از محاسن این ابزار است.
همچنین اگر بین حجم جست و جو (search volume) دو یا چند کلمه کلیدی شک داشتید با استفاده از این ابزار به راحتی میتوانید تعداد جست و جوی کلمات را با یکدیگر مقایسه کنید.
Ahrefs
یکی از مهمترین کارهایی که به موفقیت کسب و کارها کمک میکند، شناخت رقبا و پیشی گرفتن از آنهاست. ابزار Ahrefs، یکی از بهترین ابزارهای سئو برای تحلیل رقبا محسوب میشود. این ابزار به شما نشان میدهد که رقبایتان از کدام کلمات کلیدی استفاده میکنند. البته ابزار مورد بحث، برای جستجوی کلمات کلیدی هم مناسب است.
بسیاری از کسب و کارها دوست دارند بفهمند که چه محتواهایی برای مخاطبانشان مناسب و کاربردی است. با استفاده از بخش Content Research این ابزار، میتوانید میزان علاقه کاربران به محتواهای موجود را ببینید. برای ارزیابی کیفیت بکلینکهایی که به سایت شما داده شده و اعتبار دامنه نیز میتوانید از Ahrefs کمک بگیرید.
Screaming Frog
اسکریمینگ فراگ یا Screaming Frog، یک خزنده یا کراولر تحت نرم افزار است که برای آنالیز و تحلیل وضعیت سئوی وبسایت مورد استفاده قرار میگیرد. این ابزار برای سیستمهای گوناگون طراحی شده است و هر روز به قابلیتهای آن افزوده میشود. این ابزار، سرعت سایت، محتواها، سئوی تصاویر، خطاهای سرور، لینکهای خراب و سئوی سایت را بررسی میکند و اشکالات موجود را به شما نمایش میدهد.
جذابیت و کاربردی بودن این ابزار دیجیتال مارکتینگ برای کسب و کارها باعث رشد روزافزون علاقمندان به این برنامه شده است. اگر میخواهید این ابزار کاربردی را یاد بگیرید آکادمی ژاکت دورهای تحت عنوان آموزش اسکریمینگ فراگ ارائه داده است که در آن تمام نکات این ابزار را آموزش داده است. برای مشاهده سرفصلهای این دوره به صفحه مربوط به آن سر بزنید.
Yoast SEO؛ بهترین افزونه سئو در جهان
ابزار Yoast SEO، یکی از بهترین و ارزندهترین افزونههای سئو وبسایت است که اطلاعات خوبی در زمینه سئو سایت و محتوا در اختیار کاربران قرار میدهد. کافی است این افزونه را روی سایت خود نصب کنید تا بتوانید از امکانات آن نهایت استفاده را ببرید. این افزونه دو نسخه رایگان و پولی دارد و قاعدتاً نسخه پولی آن با هزینه 99 دلار در سال، امکانات بیشتری در اختیار مخاطب میگذارد.
با افزونه یواست سئو میتوانید سئوی محتوای صفحات سایت خود را بررسی کنید و با راهنماییهای آن، این محتواها را بهبود ببخشید. نسخه رایگان افزونه مورد بحث، قابلیت فعال کردن خودکار نقشه سایت را هم دارد. در نسخه رایگان، میتوانید فقط یک کلمه کلیدی را برای محتوای خود تعیین کنید؛ ولی در نسخه پولی یا پرمیوم، امکان سئو کردن محتوا با چند کلمه کلیدی وجود دارد. به علاوه نسخه پولی، امکان ریدایرکت (redirect) خودکار را برای کاربران فراهم میکند.
ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مربوط به تست سرعت سایت
یکی از مهمترین عواملی که صاحبان کسب و کار آنلاین باید به آن توجه کنند، سرعت سایت است. هر چه سرعت بارگذاری سایت بالاتر باشد، قاعدتاً مخاطبان و رباتهای خزنده گوگل، لذت بیشتری از سایت ما خواهند برد. مطالعات نشان میدهد که پایین بودن سرعت سایت روی تصمیم خرید 82 درصد از مشتریان تأثیر دارد.
میانگین سرعت بارگذاری سایت در جهان، 3.21 ثانیه است. میانگین سرعت بارگذاری صفحات سایت در موبایل، 15.3 ثانیه است. بیشترین نرخ تبدیل مربوط به سایتهایی است که سرعت بارگذاری آنها بین 0 تا 2 ثانیه است. با توجه به این آمار و ارقام، لازم است سرعت سایت خود را تا حد امکان افزایش دهیم. برای این کار، لازم است ابتدا سرعت سایت خود را ارزیابی کنیم. در ادامه ابزارهای تست سرعت سایت را معرفی خواهیم کرد.
GTmetrix
بهترین و معروفترین ابزار تست سرعت سایت از نگاه بسیاری از متخصصان سئو و دیجیتال مارکتینگ، جیتیمتریکس (GTmetrix) است. این ابزار، سرعت سایت را از جهات مختلف تحلیل میکند و راهکارهایی برای افزایش سرعت سایت به کارشناسان سئو پیشنهاد میدهد. امکان بررسی وضعیت سرعت سایت رقبا نیز با استفاده از این ابزار کارساز و راهگشا وجود دارد. البته باید قبل از کار کردن با این ابزار، مفاهیم آن را یاد بگیریم تا بتوانیم بیشترین کارایی و بازدهی را از آن بگیریم.
Pingdom
یکی دیگر از ابزارهای حرفهای و مناسب برای ارزیابی سرعت سایت، Pingdom است. این ابزار به کاربران خود اجازه میدهد که تا 30 روز به صورت کاملاً رایگان از خدمات این سایت استفاده کنند. پس از اتمام این فرصت 30 روزه، در صورت تمایل میتوانید اشتراک بخرید و از این ابزار استفاده کنید.
این ابزار، وضعیت سایت شما را بر اساس موقعیت مکانی، وضعیت عملکرد، زمان بارگذاری صفحات و تعداد درخواستها از سمت سایت به سرور بررسی میکند و پیشنهادهایی برای بهبود وضعیت سرعت سایت در اختیار شما قرار میدهد.
PageSpeed Insights
یکی از محبوبترین ابزارها برای تست و تحلیل سرعت سایت، PageSpeed Insights است. پس از وارد کردن آدرس سایت خود در کادر این سایت، میتوانید تحلیلی جامع از وضعیت سرعت سایت خود را مشاهده کنید. همچنین با راهکارهایی که این ابزار به شما میدهد، میتواند سرعت سایت خود را بهبود ببخشید.
یک سری از راهکارهایی که ابزار مورد بحث به شما میدهد، مربوط به حوزه برنامهنویسی است. در نتیجه اگر یک برنامهنویس حرفهای در کنار خود داشته باشید، بهراحتی میتوانید اشکالات موجود در سایت خود را برطرف کنید.
ابزارهای تحلیل وبسایت و بازدیدکنندهها
یکی از بهترین ابزارهای بازاریابی دیجیتال، ابزارهایی هستند که به ما کمک میکنند عملکرد وبسایت و رفتار کاربر در سایت خود را تحلیل و ارزیابی کنیم. این تحلیلها باعث میشود که ما یک بازنگری اساسی در عملکرد بازاریابی خود داشته باشیم و بتوانیم به صورت مدام عملکرد بهتری از خودمان به نمایش بگذاریم.
Google Analytics
یکی از بهترین ابزارهای تحلیل وبسایت و وضعیت بازدیدها، گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) است. این ابزار به ما کمک میکند که وضعیت فعالیت بازدیدکنندگان در وبسایت خود را مورد ارزیابی قرار دهیم، صفحات محبوب وبسایت خود را بشناسیم، صفحات کمبازدید را شناسایی کنیم و اقدامات لازم برای بهبود سایت خود را انجام دهیم. این ابزار را شرکت گوگل به صورت رایگان در اختیار مدیران سایت قرار داده است. گوگل آنالیتیکس، اطلاعات خوبی در مورد ترافیک ورودی، نرخ تبدیل، نرخ پرش و غیره در اختیار وبمسترها قرار میدهد. در صورتی که تمایل دارید شیوه کار با این ابزار را به طور کامل یاد بگیرید و از آن برای بهبود کسب و کار خود استفاده کنید، دوره آموزش گوگل آنالیتیکس GA4 کمک فراوانی به شما خواهد کرد.
گوگل تگ منیجر (Google Tag Manager)
یکی دیگر از ابزارهای حرفهای برای تحلیل وبسایت و بررسی رفتار کاربران، گوگل تگ منیجر (Google Tag Manager) است. این ابزار به شما کمک میکند که تگهای سایت خود را مدیریت کنید.
تگها، کدهایی هستند که در جاوا اسکریپت یا HTML سایت شما قرار میگیرند و رفتار کاربران را ردیابی میکنند. تگ منیجر، مثل یک جعبه ابزار است که میتوانید ابزارهای مارکتینگ خود را در آن قرار دهید و در زمان، صرفهجویی کنید و سرعت سایت را افزایش دهید.گ
بیشتر بخوانید: html چیست و چه کاربردی دارد؟
ما در ژاکت آکادمی برای دو ابزار گوگل آنالیتیکس و تگ منیجر یک دوره کاربردی تهیه کردهایم. در این دوره آموزشی ما به صورت کامل به آموزش گوگل آنالیتیکس در دو نسخه یونیورسال و ga4 و همچنین تگ منیجر پرداختیم. اگر مایل به تهیه این دوره هستید و قصد مشاهده سرفصلها را دارید به صفحه این دوره سر بزنید. علاوه بر این اگر هنوز موفق به نصب گوگل انالیتیکس بر روی سایت خود نشدهاید، میتوانید مقاله آموزش نصب آنالیتیکس ga4 را در بلاگ ژاکت اکادمی مطالعه کنید.
Google Search Console
گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) یکی دیگر از سرویسهای رایگان گوگل برای تحلیل وضعیت سئوی سایت و بهبود آن است. این ابزار به شما کمک میکند که وضعیت سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل متوجه شوید. با گوگل سرچ کنسول میتوانید رنک سایت خود در کلمات کلیدی گوناگون را متوجه شوید و اقدامات لازم برای بهبود رنک صفحات سایت خود را انجام دهید. در بلاگ ژاکت آکادمی نحوه ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل را به شما آموزش دادهایم پیشنهاد میکنیم برای یادگیری نحوه ثبت سایت در این ابزار آموزش مربوط به آن را مطالعه کنید.
بسیاری از صاحبان کسب و کار، اسم گوگل آنالیتیکس را شنیدهاند و از میزان اهمیت آن آگاهی دارند؛ ولی نمیدانند که چگونه از این ابزار برای بهبود وضعیت کسب و کار خود استفاده کنند. در صورتی که شما هم به فکر ارتقای کسب و کار خود هستید یا میخواهید به یک متخصص حرفهای سئو و دیجیتال مارکتینگ تبدیل شوید، دوره آموزش سرچ کنسول ژاکت آکادمی، شما را با سرعت بیشتری به اهدافتان میرساند.
علاوه بر این ما در بلاگ ژاکت آکادمی به معرفی ارورهایی که توسط سرچ کنسول میتوان شناسایی کرد نیز پرداختهایم. برای اطلاع از خطاهای سرچ کنسول و نحوه رفع آنها حتما به مقاله مربوط به آن مراجعه کنید.
جمع بندی
در این مقاله تلاش کردیم با 16 مورد از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ آشنا شویم. امیدواریم که با استفاده از این ابزارها بتوانید کارایی و اثربخشی بازاریابی کسب و کار خود را افزایش دهید و اهداف مارکتینگ کسب و کار خود را یکی پس از دیگری محقق کنید.
مجموعه ژاکت آکادمی برای ارتقای وضعیت فروش و درآمدزایی کسب و کارها، تلاش کرده است دورههای متنوعی برای آموزش کار با ابزارهای دیجیتال مارکتینگ عرضه کند. با شرکت در این دورهها، یاد میگیرید که وضعیت کنونی کسب و کار خود را درک کنید و با رفع مشکلات، به بهبود وضعیت کنونی کمک کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دورهها، پیشنهاد میشود به صفحه دوره های آموزش کار با ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مراجعه کنید.
شما از کدام ابزارهای بازاریابی دیجیتال استفاده میکنید؟ به نظر شما چگونه میتوان اثربخشی ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را افزایش داد؟ لطفاً نظرها و پیشنهادهای خود را با ما و سایر همراهان مجموعه ژاکت در بخش دیدگاهها (زیر همین مقاله) به اشتراک بگذارید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بهترین شغل برای افراد زیر ۱۸ سال کدامند؟
۶ شغل پردرآمد با سرمایه کم برای آقایان
کسب درآمد از اینترنت با روشهای پولساز
کسب درآمد با گوشی برای نوجوانان
آشنایی با 10 شغل اینترنتی برای بانوان
لیست کامل ابزارهای سئو که هر متخصص سئو باید بشناسد
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
یاد گرفتن الگوریتم های گوگل چقدر به یاد گرفتن آموزش های سئو کمک میکنه؟
الگوریتم های گوگل یکی از اساسی ترین مباحث سئو و بهینه سازی سایته و همین که بدونید چه عملکردی در سئو سایت داره، کافیه.
ابزار اسکریمینگ فراگ یکی از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ بوده برای من. واقعا خیلی اطلاعات خوبی میده به دیجیتال مارکترا