سئو محلی چیست؟ راهنمای جامع برای لوکال سئو (local seo)
جستجوی محلی به موفقیت کسبوکارهای محلی کمک شایانی میکند، بهنحوی که طبق آمار 46درصد جستجوها در گوگل برای یافتن اطلاعات محلی هستند. اگر کسبوکار شما برای لوکال سرچ بهینه نشده باشد، مشتریان بالقوهای که در منطقه فعالیت شما آماده خرید هستند، از دست میدهید. بهطور خلاصه بگوییم، برای رشد تجارت خود باید سئو محلی یا local seo را جدی بگیرید.
اما لوکال سئو چیست و برای بهینهسازی سایت خود در این زمینه به چه نکات و ابزارهایی نیاز دارید؟ در این مقاله به این سوال و موارد دیگر پاسخ خواهیم داد، پس همراهمان بمانید.
فهرست محتوا
سئو محلی چیست؟
یکی از مهمترین قسمتهای قابل بحث در آموزش سئو بحث سئو محلی یا local seo است. لوکال سئو فرایند بهبود شاخص دیده شدن در نتایج جستجو (visibility) برای کسبوکارهای محلی است، بهخصوص آنهایی که فروشگاه فیزیکی دارند. کسبوکارها با رعایت اصول سئو محلی میتوانند ترافیک طبیعی سایت خود را افزایش دهند و مشتریان محلی را جلب کنند.
موتورهای جستجو تکیه به استفاده از سیگنالهای مختلف مانند محتوای محلی، صفحات پروفایل اجتماعی، لینکها و استنادها (Citations) دارند تا مرتبطترین نتایج محلی را در اختیار کاربری قرار دهند که جستجوی محلی را انجام میدهد. کسبوکارها به کمک local seo میتوانند محصولات و خدمات خود را به مشتریان بالقوهای که به دنبال آنها میگردند، عرضه کنند.
چه کسبوکارهایی به لوکال سئو نیاز دارند؟
کسبوکارهای مختلفی میتوانند از سئو محلی نفع ببرند، امروزه کسب و کارهای زیادی از سئو محلی استفاده میکنند که اکثر آنها کسب و کارهای کوچک هستند. از جمله:
1. فروشگاههای فیزیکی
مغازهها، بوتیکها و سایر فروشگاهها با استفاده از لوکال سئو میتوانند مشتریان را به موقعیت فیزیکی خود بکشانند و محصول یا خدمات خود را بفروشند.
2. رستورانها و کافیشاپها
اگر مشتریان دنبال نزدیکترین کافیشاپ یا رستوران به موقعیت خود باشند، چنین کسبوکارهایی با به نمایش گذاشتن منوی خود یا سایر اطلاعات مرتبط میتوانند آنها را جلب کنند.
3. کسبوکارهای خدماتی
کسبوکارهای خدماتی مانند لولهکشی، آرایشگاه، اسپا و تعمیرات میتوانند مشتریان محلی را به کمک سئو محلی جذب کنند.
4. امور پزشکی
دکترها، دندانپزشکان، دامپزشکان، مراکز بهداشت با استفاده از local seo میتوانند در ارتباط با بیماران جامعه خود قرار گیرند و اطلاعات ضروری مانند ساعات کاری، خدمات خود و نحوه رزرو وقت را در اختیارشان قرار دهند.
5. خدمات حرفهای
کسبوکارهایی مانند شرکتهای امور وکالت و حقوقی، ادارههای حسابداری و آژانسهای املاک میتوانند با سئو محلی مشتریان محلی را که دنبال خدمات آنها در منطقهای خاص میگردند، بهدست آورند.
از دیگر کسبوکارهایی که از لوکال سئو نفع میبرند، میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:
- شرکتهای زنجیرهای و شعب محلی
- مراکز گردشگری و برگزاری رویداد
- باشگاههای بدنسازی و مراکز تناسب اندام
- هتلها و اقامتگاههای محلی
- موسسههای آموزشی مانند مدارس، دانشگاهها و مراکز تعلیمی
بهطور کلی هر کسبوکاری که یک موقعیت فیزیکی داشته باشد یا به مشتریان خاصی در یک منطقه جغرافیایی خاصی خدماترسانی کند، باید به فکر سئو محلی باشد. فراموش نکنید گسترش فعالیت در اینترنت و بهبود جایگاه سایت شما در این زمینه به معنای جلب مشتریان بیشتر و رشد کسبکارتان است.
چرا لوکال سئو برای کسب و کارهای خدماتی ضروری است؟
Local seo از این نظر برای کسبوکارهای خدماتی ضروری است که به آنها اجازه میدهد عملکردی بهتر از رقبا داشته باشند و به مشتریان محلی بیشتری دسترسی پیدا کنند. در عصر دیجیتال امروز، مصرفکنندگان اغلب برای پیدا کردن خدمات حاضر در منطقه خود از اینترنت استفاده میکنند.
کسبوکارهای خدماتی با تمرکز بر سئو محلی میتوانند این مشتریان را هدف بگیرند و برایشان پیدا کردن مشتریان بالقوه سادهتر خواهد شد. کسبوکارها حتی با استفاده از این روش میتوانند آگاهی از برند را در نتایج جستجو افزایش دهند و مطمئن شوند که نام، لوگو و سایر اطلاعات مربوط به آنها به افراد زیادی نشان داده خواهد شد.
مثلا اگر شما با استفاده از گوگل بتوانید یک شرکت لولهکشی را در منطقه خود پیدا کنید، این احتمال که به مشتری ثابتش تبدیل شوید خیلی خواهد بود. یکی دیگر از مهمترین مزایای سئو محلی این است که در نتایج گوگل مپ نیز نشان داده میشوید.
زمانی که یک کسبوکار به بالای نتایج جستجوی محلی برسد، بیشتر دیده خواهد شد، ترافیک سایتش افزایش مییابد و مشتریان واقعی بیشتری به فروشگاه فیزیکی آن مراجعه خواهند کرد. نتیجه تمام این مزایا افزایش آمار فروش و رشد کسبوکار است.
بنابراین اگر میخواهید از رقبا پیشی بگیرید، مخاطبان محلی بیشتری پیدا کنید و حضور محکمی در جامعه آنها داشته باشید، تمرکز خود را روی لوکال سئو بگذارید.
تعریف جستجوی محلی و جستجوگر محلی
جستجوی محلی یعنی جستجویی که موقعیت جستجوکننده را در نظر میگیرد و نتایج هدفمندی را که مرتبط با موقعیت او است، نمایش میدهد. زمانی که فردی تحت عنوان جستجوگر محلی، با نیت محلی دنبال یک کلمه کلیدی خاص میگردد، الگوریتم موتور جستجو نتایج محلی را در اولویت قرار میدهد تا این اطمینان بهوجود آید که او کسبوکارها یا خدمات نزدیک به خود را پیدا میکند.
تفاوت سئو با سئو محلی
شاید با خود فکر کنید که سئو سایت چه تفاوتی با لوکال سئو دارد؟ اگر درباره سئو چیزی نمیدانید؛ پیشنهاد میکنیم مقاله مربوط به سئو را مطالعه کنید تا بدانید سئو چیست. بین این دو مفهوم تفاوت زیر است:
- اگر بخواهیم ساده بگوییم، بهینهسازی موتور جستجو یا سئو فرایند افزایش کیفیت و کمیت ترافیک طبیعی سایت شما است. کیفیت ترافیک یعنی بازدیدکنندگانی که دقیقا دنبال آنچه که برایشان عرضه میکنید، میگردند و نتایج طبیعی یعنی محتوای غیرپولی که در صفحات نتایج موتور جستجو (سرپها) نشان داده میشوند. ترافیک طبیعی هم به معنای بازدیدکنندگانی است که از نتایج جستجو روی سایت شما کلیک میکنند و سئو هنر افزایش ترافیک طبیعی طبق اصول موتورهای جستجو و الگوریتمهایشان است.
- لوکال سئو زیر بخشی از سئو محسوب میشود که تمرکز آن روی مولفههای جغرافیایی جستجو است. local seo عمل بهینهسازی سایت شما برای نتایج جستجوی محلی است که نه تنها قابلیت مشاهدهشدن و ترافیک سایت شما را افزایش میدهد، بلکه ترافیک فروشگاه فیزیکی شما نیز زیاد خواهد شد.
سازوکار گوگل برای نمایش رتبهها بر اساس موقعیت جغرافیایی چیست؟
گوگل معمولا نتایج را بر اساس مرتبط بودن یا ارتباط (relevance) و برجستگی (prominence) رتبهبندی میکند. اما الگوریتم محلی گوگل متفاوت است و سیگنالهای دیگری را نیز در نظر میگیرد. نه تنها این سیگنالها فرق دارند، بلکه رتبهبندی نتایج نیز متفاوت است.
گوگل در رابطه با جستجوهای محلی، نتایج را بر اساس مرتبط بودن، برجستگی و مجاورت یا نزدیکی (proximity) رتبهبندی میکند. اجازه دهید هر کدام را توضیح دهیم.
- گوگل در رابطه با سیگنال ارتباط بررسی میکند که آیا وبسایت مورد نظر تمام شاخصههایی را که جستجوگر دنبال آنها میگردد، دارد یا نه؟ بنابراین اگر دنبال دلال ماشین میگردید، گوگل فهرستی از وبسایتها برای دلال ماشینها را به شما نشان میدهد.
- گوگل سپس این فهرست را بر اساس برجستگی رتبهبندی میکند. الگوریتم این موتور جستجو با استفاده از فاکتورهای گوناگون مشخص میکند کدام یکی از این سایتها باید رتبه بالاتری داشته باشند. بهعبارت دیگر، سایتی که بهتر از همه به سوال جستجوگر پاسخ داده باشد و به بهترین شکل بهینه شده باشد، رتبه اول را به خود اختصاص میدهد و بههمین ترتیب سایر سایتها رتبهبندی میشوند.
- سپس این نتایج طبق نزدیکی یا مجاورت نیز رتبهبندی میشوند یعنی نتایج جستجو (یا بهتر بگوییم کسبوکارهای دارای آن سایتها) با فردی که جستجو را انجام میدهد، چقدر فاصله دارند. گوگل زمانی که جستجو انجام میدهید، موقعیت شما را میداند. اگر کاربر کامپیوتر یا لپتاپ هستید، از آدرس آیپی شما استفاده میکند. موقعیت کاربران موبایل که دقیقتر است. چون گوگل به موقعیت جیپیاس، مثلثبندی سیگنال تلفن همراه یا آدرس آیپی گوشی که از یک شبکه وای فای استفاده میکند، توجه دارد. بههمین دلیل است اگر دنبال کلمات کلیدی خاصی بگردید که مرتبط با فعالیت تجاری محلی شما هستند، نتایجی که در محیط کار یا خانهتان به شما نشان داده میشوند فرق دارند.
چگونه سئو محلی سایت را انجام دهیم؟
در این قسمت سئو محلی را آموزش داده و تکنیکهای لوکال سئو را توضیح میدهیم.
1. صفحه Google My Business بسازید
Google My Business به گل سرسبد جستجوی محلی تبدیل شده است. چون گوگل از محتوای خود پشتیبانی میکند، آن را تایید کرده و به اشتراک میگذارد، Google My Business ابزار ایدهآل است تا بتوانید مطمئن شوید که کسبوکارتان نیازهای گوگل را برآورده میکند.
اگر میخواهید مطمئن شوید که سایتتان برای Google My Business بهینه شده است، کارهای زیر را انجام دهید:
- یک صفحه Google My Business را ایجاد کرده و تایید کنید.
- از Google Posts در اکانت خود استفاده کنید.
- مشتریان را تشویق کنید که درباره خدمات و محصولات شما در اینترنت نظر دهند و آنها را مرور و بررسی کنند.
- به نظرات و مرور مشتریان صادقانه پاسخ دهید. مثلا، ما از بازخورد شما درباره این محصول در شهر یا منطقهتان (نام شهر یا منطقه) تشکر میکنیم. ما برای نظرتان ارزش قائل هستیم و دوست داریم دوباره با شما همکاری کنیم. تشکر ما از تیممان (نام شرکتتان را کامل بنویسید) را بپذیرید.
اگر گوگل اصالت کسبوکار شما را تایید کند، احتمالا با افزایش رتبه آن در نتایج جستجو به شما پاداش خواهد داد.
2. در رسانه اجتماعی فعال باشید و پستها را به Google My Business اضافه کنید
گوگل مهمتر از همیشه به محتوای بهاشتراک گذاشتهشده در رسانههای اجتماعی اهمیت میدهد. حالا که صفحه Google My Business خود را درست کردید، آن را در رسانه اجتماعی به اشتراک بگذارید.
3. مطمئن شوید آدرس، نام و شماره تلفن شرکتتان در محیط آنلاین تناقض ندارند
شما باید کاری کنید که کاربران و موتورهای جستجو راحت پیدایتان کنند و برای این کار باید نام، آدرس و شماره تلفن (همراه با کد منطقه) کسبوکار خود را ثبت کنید. این اطلاعات باید یک متن HTML قابل خزش (برای رباتهای خزنده موتورهای جستجو) در سایت شما باشد تا گوگل آن را طبق نتایج محلی بهتر نشان دهد. از قرار دادن این اطلاعات در یک تصویر خودداری کنید چون تصاویر برخلاف متن HTML قابل خزش نیستند. رایجترین محل قرار دادن این اطلاعات در هدر یا فوتر سایت است. علاوهبر این، باید این اطلاعات در صفحه تماس با ما نیز بگذارید.
4. دایرکتوریهای آنلاین و استنادها را بهینه کنید
باید کسبوکار محلی خود را در دایرکتوریهای آنلاین ثبت کنید و اطلاعاتی که از آن در جاهای مختلف قرار میدهید، نباید تناقض داشته باشند. وقتی اطلاعات سایت شما در سایتهای گوناگون بهخصوص محلی وجود داشته باشد، گوگل بهتر میتواند شما را پیدا کند. شما با ثبت اطلاعات کسبوکار خود در دایرکتوریها، نیازمندیها یا سایتهای دستهبندی مشاغل، به سایت خود استناد میکنید.
5. تلاشهای خود برای لوکال سئو را ارزیابی کنید
فراموش نکنید سئو یک فرایند ادامهدار است و بهجای توقف کردن یا فقط تغییر دادن و بررسی اینکه چه چیزی جواب میدهد، بهتر است موقعیت سایت خود را بررسی کنید و ببینید برای دستیابی به اهدافتان به چه چیزی نیاز دارید.
در رابطه با سئو محلی باید کارهای زیر را انجام دهید:
- بررسی Google My Business: ببینید این صفحه در سرپ ظاهر میشود؟ آیا اطلاعات درست هستند؟
- بررسی گوگل سرچ کنسول: آیا سایت شما قابل خزش است؟ آیا اشتباهاتی وجود دارد که جلوی ایندکس سایتتان را بگیرند؟
- بررسی سئو داخلی: آیا سایت شما تمام عناصر سئو داخلی را به بهبود رتبه آن کمک میکنند، رعایت کرده است؟
- بررسی استناد: آیا تمام اطلاعات کسبوکار شما در دایرکتوریهای آنلاین درست هستند؟
- بررسی رقبا: سایت شما در مقابل رقبایتان چطور است؟ آیا نقصی وجود دارد که باید رفع کنید؟ از نظر لینکهای داخلی، سئو محتوا، طراحی و جایگاه چه عملکردی دارید؟
- بررسی وبسایت: عملکرد سایتتان چطور است؟
6. ساختار لینکدهی داخلی سایت خود را بهبود ببخشید
چرا لینکدهی داخلی برای لوکال سئو و بهطور کلی بهینهسازی سایت مهم است؟ چون:
- مسیریابی در سایت و پیداکردن محتوا را سادهتر میکند.
- پیج آتوریتی و قدرت رتبهبندی را میان صفحات پخش میکند.
- به معماری اطلاعات و سلسله مراتب سایت کمک میکند.
7. تگهای عنوان، هدرها، توضیحات متا، URL و محتوا را بهینه کنید
هر پست بلاگ جدید به معنای یک صفحه ایندکسشده جدید برای سایت شما است. یک صفحه جدید که در آن یک عبارت جستجویی محلی را هدف قرار میدهید و فرصتی برای پیداشدن در سرپ است. هر زمان که محتوا تولید میکنید، باید آن را با استفاده از کلمات کلیدی در URL، عنوان، هدر، توضیحات متا و متن بهینه کنید.
8. صفحات لوکیشن را به سایت خود اضافه کنید
اگر فروشگاههایی با آدرسهای فیزیکی متفاوت دارید، صفحات لوکیشن (location pages) درست کنید. این صفحات اطلاعاتی درباره نام، آدرس، شماره تلفن، ساعات کاری، توضیح خاص هر فروشگاه، اطلاعات پارکینگ و نظر مشتریان راضی دارند.
همچنین مهم است که از قراردادن محتوای تکراری در صفحات لوکیشن مختلف خودداری کنید. حتی بهتر است Google Map را به صفحات مختلف لوکیشن خود اضافه کنید.
9. محتوای محلی تولید کنید
موتورهای جستجو روزبهروز باهوشتر میشوند. یعنی باید هدف شما برای تولید محتوا کسب رضایت کاربران و رفع نیازهای آنها باشد تا جلب توجه موتورهای جستجو از جمله گوگل. اگر میخواهید با سئو محلی نتیجه بهتری بگیرید، مهم است که تمرکز خود را بر تولید محتوا درباره اخبار یا صنایع محلی بگذارید.
مثلا اگر یک شرکت امنیت محلی هستید و میخواهید توجه کسبوکارهایی که جدیدا در منطقه شما فعالیت میکنند جلب کنید، بهتر است محتوایی را تولید کنید که این کسبوکارها را با شهرتان آشنا کند. انتشار نقشهای از شرکتهای خدماتی محلی یا تقویمی از رویدادهای مختلف شهرتان نیز بسیار مفید خواهد بود.
10. مطمئن شوید سایتتان برای دستگاههای موبایل بهینه شده است
فراموش نکنید 61درصد تمام جستجوهای گوگل روی دستگاههای موبایل انجام میشوند. همچنین جستجوهای حاوی عبارت «نزدیک من» روی دستگاههای موبایل از سال 2017 حدود 250درصد افزایش داشته است.
11. در جامعه محلی خود فعالانه شرکت کنید
هرچه بیشتر در جامعه محلی خود شرکت کنید، نفع بیشتری میبرید. همکاری با یک شرکت غیرانتفاعی در یک کمپین، داشتن یک روز کار داوطلبانه در سازمانتان، پشتیبانی مالی از یک رویداد (حتی یک رویداد آنلاین) یا حضور در رسانه محلی، کسبوکار محلی شما را برجسته نشان میدهد.
منظور از Local Pack گوگل چیست؟
زمانی که کاربر جستجویی با نیت محلی انجام میدهد، کادری به اسم Local Pack در بالای صفحات نتایج موتورهای جستجو ظاهر میشود. این قسمت اغلب به اسم Local 3 Pack، Google 3 Pack، Google Map Pack یا حتی Snack Pack نیز شناخته میشود. این بخش اطلاعاتی مانند ساعات کاری، نقشه و سایر اطلاعات ضروری را در خود دارد. تصویر Local Pack را در زیر مشاهده میکنید:
چگونه نام کسبوکار خود را به لیست لوکال پک (local pack) اضافه کنید؟
برای آنکه نام کسبوکار شما در لوکال پک قرار گیرد، نیاز به تلاش اضافهای نیست. این نتایج جستجو از طریق اطلاعات موجود در فهرستهای Google Business ایجاد میشوند، بنابراین اگر چنین صفحهای را ساختهاید، کسبوکار شما شایسته حضور در local pack است.
بااینحال گوگل پیشنهاد میکند برای افزایش شانس خود و حضور در این قسمت کارهای زیر را انجام دهید:
- تا جای ممکن اطلاعات بیشتری از کسبوکار خود وارد کنید. هرچه پروفایل کسبوکار شما کاملتر باشد، بیشتر احتمال دارد که الگوریتم گوگل به آن توجه کند. مطمئن شوید که این اطلاعات بهروز و دقیق هستند.
- موقعیت خود را تایید کنید. گوگل برای اطمینان از اطلاعات موقعیت شما، فرایندی برای تایید آن دارد. نه تنها با این کار بیشتر احتمال دارد در لوکال پک قرار بگیرید، بلکه همچنین رتبه طبیعی سایت خود در نتایج طبیعی و امکان مشاهدهشدن در محصولاتی مانند گوگل مپ را افزایش میدهید.
- به صفحه خود تصاویری از فروشگاه، نمای داخلی، منو و غیره را اضافه کنید.
- بهمحض تغییر اطلاعاتی مانند ساعات کاری، صفحه خود را بهروزرسانی کنید.
- برای نشان دادن کیفیت خدمات مشتری خود و تعامل با مشتریان، به نظرها و مرورهای آنها پاسخ دهید. الگوریتم گوگل برای کسبوکارهایی که چنین کاری انجام میدهند، ارزش قائل میشود.
ابزارهای سئو محلی
حالا که با لوکال سئو آشنا شدید و اینکه چطور سایت خود را برای آن بهینه کنید، در این بخش ابزارهای سئو محلی را معرفی میکنیم. این ابزار شامل موارد زیر هستند:
- اسکریمینگ فراگ
- Moz Local
- Ahrefs
- BuzzStream
- BrightLocal
در ادامه هریک از این ابزارها را به طور کامل معرفی خواهیم کرد.
1. اسکریمینگ فراگ
این برنامه لینکها، تصاویر، CSS، اسکریپت و اپلیکیشنهای سایت شما را از دیدگاه سئو بررسی میکنید. آیا کنجکاو هستید که سایتتان صفحات 404 دارد؟ آیا نمیدانید که توضیحات متا یا تگهای عنوان را رعایت کردهاید؟ از اسکریمینگ فراگ استفاده کنید. این ابزار local seo در حالت رایگان حداکثر 500 لینک را بررسی میکند که تعداد آنها در نسخه پولی برنامه بینهایت خواهد بود. اگر میخواهید با این ابزار آشنا شوید، توصیه میکنیم دوره سئو سایت ژاکت آکادمی را تهیه کنید.
به کمک این دوره نه تنها این ابزار را بهتر خواهید شناخت و از آن میتوانید استفاده کنید، بلکه نسبت به مبانی سئو داخلی و اصول سئو، سئو خارجی، سئو تکنیکال و سرچ کنسول گوگل نیز تسلط پیدا میکنید. داشتن چنین دانش تخصصی به شما کمک خواهد کرد نام خود را بهعنوان یک کارشناس سئو مطرح کنید و به کسب درآمد بپردازید.
2. Moz Local
Moz Local از سایر ابزارهای سئو محلی قیمت کمتری دارد اما با استفاده از آن میتوانید مطمئن شوید که کسبوکار شما در فیسبوک و گوگل تایید شده است. همچنین این ابزار قابلیت مشاهدهشدن سایت کسبوکار شما در نتایج جستجو را افزایش میدهد.
3. Ahrefs
Ahrefs ابزاری است که کمک میکند بک لینکهای سایت خود را بررسی کنید تا از اسپم نبودن آنها و سلامت لینکها مطمئن باشید. چون آتوریتی سایت شما تحتتاثیر این لینکها قرار خواهند داشت. همچنین به کمک این ابزار لوکال سئو میتوانید رقبا را تحلیل کنید و تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید.
4. Buzzstream
BuzzStream ابزاری است که کسب بک لینک را برایتان ساده کرده و کمک میکند با شناسایی اینفئلونسرهای محلی، روابطی با آنها ایجاد کنید، نرخهای تبدیل سایت خود را پیگیری کنید و نسبت به عملکرد تیمتان و کمپینهای بازاریابی خود نیز اطلاعاتی بهشکل گزارش در اختیار داشته باشید.
5. BrightLocal
BrightLocal یک بسته ابزار سئو کامل است که منحصرا برای نیازهای بازاریابی کسبوکار محلی شما ساخته شده است. این ابزار کمک میکند بر نظر و مرور کاربران در سایتهای محلی نظارت کنید، عملکرد خود در جستجوی محلی را بفهمید و رقبای نزدیک به موقعیت خود را تحلیل کنید.
سخن نهایی
سئو محلی بخش مهمی از استراتژی سئو برای کسبوکارهای محلی است. لوکال سئو به مخاطب شما کمک میکند زمان جستجو در اینترنت، فروشگاه فیزیکی یا محل ارائه خدمات شما را پیدا کنید. در این مقاله تمام نکات لازم درباره local seo را توضیح دادیم و اینکه چطور میتوانید سایت خود را در این زمینه بهینه کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
معرفی ابزار ahrefs و کاربردهای آن در سئو
یکی از بهترین ابزارهای سئو و دیجیتال مارکتینگ Ahrefs است که کاربردها و مزایای زیادی همچون آنالیز بک لینک رقبا، تحلیل کلمات کلیدی، موقعیت وبسایت و ارزیابی ترافیک ارگانیک دارد. بنابراین اگر کارشناس سئو، تولیدمحتوا و یا یک دیجیتال مارکتر هستید، ابتدا با بخشهای مختلف این ابزار و کاربردهای آن آشنا شوید، سپس برای استفاده از ahrefs اکانت پرمیوم آن را تهیه کنید.
از طریق نسخه غیررایگان آن، سئو وبسایت خود را بهبود دهید و با استفاده از اطلاعات جامع، دقیق و درستی که در اختیارتان میگذارد، استراتژی جدید برنامهریزی کنید. Ahrefs با ارائه دادههای دقیق درباره لینکسازی، به بهبود استراتژیهای سئو کمک میکند. همچنین دارای قابلیت Site Audit است، به این معنی که مشکلات فنی سایت را شناسایی کرده و راهکارهایی برای بهینهسازی ارائه میدهد. در ادامه به صورت کامل به معرفی ابزار ahrefs و کاربردهای آن در سئو خواهیم پرداخت.
نقش APIهای گوگل در سئو [معرفی 5 مورد از بهترین نمونه API]
APIهای گوگل یکی از مهمترین ابزارهای سئو شناخته میشود که باعث میشود ترافیک سایت شما به صورت طبیعی افزایش پیدا کند. در نتیجه، احتمال این که مخاطبان هدف وارد سایت شما شوند، بیشتر است. به همین دلیل میتوانید روی این موضوع سرمایهگذاری کنید و با تبدیل مخاطبان هدف به مشتریان واقعی، سود خود را از یکی کسب و کار آنلاینتان تا حد قابل توجهی افزایش دهید. با این حال، لازم است که در این زمینه دانش تخصصی داشته باشید. بهترین مرجع برای کسب دانش تخصصی در این زمینه، شرکت در دوره سئو باکس ژاکت است.
چگونه نرخ پرش (Bounce Rate) را کاهش دهیم؟
کاهش نرخ پرش (Bounce Rate) یکی از بهترین راهکارهایی است که شما میتوانید برای موفقیت سایت خود انجام دهید. به طور عادی، زمانی که شما برای رسیدن به یک جواب خاص در گوگل سرچ میکنید، انتظار دارید که سریعاً به جواب سوال خود برسید و دوست ندارید که موضوعات اضافی را بخوانید. در این شرایط، اگر وارد سایتی شوید که ببینید بیش از اندازه طفره رفته است و جواب شما را نمیدهد، خیلی زود از این سایت خارج میشوید. این حالت با نام نرخ پرش یا بانس ریت شناخته میشود.
آشنایی با انواع کلمات کلیدی
شناخت انواع کلمات کلیدی اهمیت بسیار زیادی در بهبود جایگاه سایت شما در میان سایر رقبا دارند. به همین دلیل هم باید برای تمام محتواهای سایت خود، از محتواهای وبلاگ گرفته تا محصول نویسی، از این کلمات کلیدی استفاده کنید. شما باید در محتواهای خود به شکل کاملاً درست و کاربردی از کلید واژه استفاده کنید تا بتوانید جایگاه سایت خود را نسبت به سایر رقبا در گوگل ارتقا دهید.
این موضوع برای متخصصان سئو، طراحان سایت، صاحبان کسب و کارها، تولید کنندگان محتوا و هر فردی که در زمینه گوگل و سایت فعالیت میکند، ضرورت دارد و باید اطلاعات کاملی در این زمینه به دست بیاورند. در ادامه، انواع کلمات کلیدی را به شما معرفی میکنیم و توضیح میدهیم که از لحاظ هدف کاربر و طول کلمه، این کلیدواژهها چه تفاوتهایی با یکدیگر دارند و بهتر است که از کدام یک استفاده کنید.
افزایش بازدید سایت با راه های تضمینی
افزایش بازدید سایت باعث میشود که در میان رقبا در موتور جستجوی گوگل، سایت شما در نتایج اولیه نمایش داده شود. با انجام این کار، زمانی که افراد درباره موضوعات حوزه کسب و کار شما سرچ میکنند، سایت شما در سایتهای اولیه نمایش داده میشود و احتمال این که آنها روی سایت شما کلیک کنند، بسیار بالاست.
پس زمانی که افراد بیشتری وارد سایت شما شوند، هم ترافیک سایتتان بهبود پیدا میکند و هم احتمال این که به مشتری تبدیل شوند، زیاد است. به همین دلیل تمام این موارد باعث میشوند که شما مشتریان زیادی به دست بیاورید تا بتوانید از این طریق، سود قابل توجهی دریافت کنید.
لیست کامل ابزارهای گوگل برای سئو
برای بهینهسازی سایت و جذب ترافیک بیشتر از موتور جستجوی گوگل، استفاده از ابزارهای گوگل برای سئو به یکی از ارکان اساسی تبدیل شده است. این ابزارها که هرکدام ویژگیها و کارکردهای منحصر به فردی دارند، به شما این امکان را میدهند که عملکرد سایت خود را بهبود بخشیده و آن را در صدر نتایج جستجوی گوگل قرار دهید. ابزارهای گوگل برای سئو نه تنها برای تحلیل و رصد وضعیت سایت شما مفید هستند، بلکه به شما کمک میکنند که مشکلات فنی سایت را شناسایی و رفع کنید و حتی استراتژیهای بهینهسازی محتوا را برای کلمات کلیدی هدفمند تعیین کنید. ما قبلاً در مقالهای با عنوان ابزارهای سئو لیست کاملی از ابزارهایی که هر متخصص سئو باید آنها را بشناسد به شما معرفی کردهایم که بد نیست به آن هم نگاهی بیاندازید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دوستان کسی میتونه به من بگه لوکال گاید چیه و برای سئو محلی تأثیری داره یا نه؟