تاثیر شبکه های اجتماعی و سوشال سیگنال بر سئو سایت
مدیران وب سایت برای آنکه بتوانند مخاطبان وب سایت خود را افزایش دهند و در نگاه موتورهای جستجو اعتبار بیشتری کسب کنند، استراتژیهای مختلفی را دنبال میکنند. در این میان، حضور فعال در شبکههای اجتماعی و دریافت سوشال سیگنال از گوگل، یکی از موثرترین استراتژیها برای بهبود سئو سایت است که میتواند ترافیک ارگانیک قابل توجهی را به وب سایتها بیاورد. با ما همراه باشید تا در ادامه، تاثیر شبکههای اجتماعی و سوشال سیگنال بر سئو سایت را بررسی کنیم.
فهرست محتوا
سوشال سیگنال چیست؟
منظور از سوشال سیگنال (Social Signal)، هر نوع فعالیت وب سایت در شبکههای اجتماعی است که میتواند شامل بازدید از مطلب، لایک کردن، ارسال نظر و انتشار مطالب باشد. بهعبارت دیگر، به سیگنالهایی که گوگل بهخاطر فعالیت وب سایت در شبکههای اجتماعی دریافت میکند، سوشال سیگنال گفته میشود.
متخصصان سئو معتقدند فعالیت وب سایتها در حوزه سوشال سیگنال بهشکل چشمگیری در بهینهشدن آنها موثر است. در بخش بعد بیشتر به بررسی این موضوع میپردازیم.
سوشال سیگنال چه تاثیری بر روی سئو سایت دارد؟
الگوریتمهای گوگل برای آنکه بتوانند معتبرترین وب سایتها را برای کاربر نمایش دهند، فاکتورهایی را در نظر میگیرند. یکی از این فاکتورها، میزان فعالیت وب سایت در شبکههای اجتماعی است. بهطوری که هرچه یک وب سایت حضور فعالتری در شبکههای اجتماعی داشته باشد، در نگاه گوگل معتبرتر شناخته میشود؛ زیرا در این شرایط میزان تعامل کاربران با برند بیشتر میشود و در نتیجه سوشال سیگنالهایی که گوگل دریافت میکند، متوجه میشود که وب سایت در میان کاربران محبوبتر شده و رتبه آن را در صفحات نتایج جستجو افزایش میدهد.
درواقع سوشال سیگنال نشاندهنده میزان رضایت کاربران از وب سایت است و زمانی که محتوای باکیفیتی را تولید میکنید، الگوریتمهای جستجوی گوگل به این نتیجه میرسند که وب سایت شما طرفداران زیادی دارد و توانسته مطالب ارزشمندی را در اختیار مخاطبان قرار دهد. در نتیجه گوگل آن را در جایگاه خوبی قرار میدهد.
برای اینکه بتوانید بهدرستی از پتانسیلهای شبکههای اجتماعی برای رشد کسبوکار خود استفاده کنید و از مزیتهای سوشال سیگنال بهرهمند شوید، باید بهطور کامل با اصول سئو و بهویژه سئو خارجی (OffPage SEO) آشنا باشید، زیرا یکی از حوزههای اصلی و مورد توجه در سئو خارجی، حضور فعالانه وب سایت در شبکههای اجتماعی است.
منابع آموزشی متعددی برای آموزش سئو خارجی ارائه شدهاند ، اما پیدا کردن دورهای که بتواند بهشکل اصولی مفاهیم سئو خارجی را تدریس کند و کارآموزان را بهصورت کاربردی با این مفاهیم آشنا کند، ممکن است سخت و زمانبر باشد. به همین خاطر برای پاسخگویی به این دغدغه، ژاکت به کمک متخصصان حرفهای و مجرب خودرو دوره سئو باکس را برگزار میکند.
بهترین دوره آموزش سئو سایت چه ویژگیهایی دارد؟
ما در ژاکت آکادمی با برگزاری دوره آموزش سئو تحت عنوان «سئو باکس»، به آموزش و معرفی کلیه مفاهیم، ابزارها و تکنیکهای مورد نیاز برای بهینهسازی وب سایت میپردازیم.
از مفاهیم اولیه گرفته تا تکنیکهای پیشرفته، تمام سطوح در این دوره پوشش داده میشوند و شرکتکنندگان میتوانند با انجام تمرینها و مثالهای عملی، بهصورت کاربردی آموزش ببینند. علاوهبراین، مفاهیم این دوره منطبق با آخرین تغییرات الگوریتمهای جستجو تنظیم شده تا افراد بتوانند بهروزترین تکنیکهای سئو را یاد بگیرند.
ویژگی ارزشمند دیگر دوره سئو باکس این است که حتی بعد از اتمام آن نیز میتوانید از راهنماییهای تیم پشتیبانی ژاکت بهرهمند شوید و در صورت وجود هرگونه سوال، با آنها ارتباط برقرار کنید.
از کسبوکارهای کوچک اینترنتی گرفته تا وب سایتهای بزرگ، همه میتوانند در این دوره شرکت کنند و با بهکارگیری اصول آن، فروش خود را افزایش دهند.
دوره آموزش seo “سئو باکس” شامل 5 دوره کاربردی سئو است:
دوره سئو داخلی و اصول سئو
این دوره مخصوص کسانی است که به حوزه سئو علاقهمند هستند و یا صاحب یک کسبوکار اینترنتی هستند و میخواهند فروش خود را بیشتر کنند. مبانی سئو، سئو داخلی، سئو تکنیکال و پلن سئو، از سرفصلهای دوره سئو داخلی و اصول سئو هستند که بهصورت کاربردی به شرکتکنندگان آموزش داده میشوند. علاوهبر این موارد، ابزارهای مورد نیاز سئو نیز در این دوره معرفی میشوند و کارآموزان میتوانند نحوه کار با آنها را یاد بگیرند.
دوره سئو خارجی
این دوره ویژه متخصصان سئو، صاحبان کسبوکار و افراد علاقهمند به سئو برگزار میشود و در طول دوره مفاهیم زیر آموزش داده میشوند:
- سئو آف پیج
- لینکسازی خارجی
- اهمیت تولید محتوا در لینکسازی
- انکرتکست
- رپورتاژ
به همین خاطر با شرکت در دوره سئو خارجی و بهکارگیری مفاهیم آموخته شده، میتوانید اعتبار وب سایت خود را افزایش دهید و به مخاطبان بیشتری دست پیدا کنید.
دوره سئو تکنیکال
سئو تکنیکال از مهمترین بخشهای سئو سایت است که توجه به آن از وظایف اصلی یک متخصص سئو است. در دوره آموزشی سئو ژاکت آکادمی نکات تکنیکال یک سایت و نحوه رفع آن ها را به طور کامل بررسی کردهایم. علاوه بر آن ابزارهای متخص سئو تکنیکال سایت، کاربرد آنها و نحوه استفاده از آن را نیز آموزش دادهایم.
دوره ابزار گوگل سرچ کنسول
یکی از ابزارهای مورد نیاز برای تمام متخصصان سئو، ابزار سرچ کنسول است که تسلط بر نحوه کار با آن، میتواند یک سئوکار را از سطح مبتدی به پیشرفته برساند. با توجه به اهمیت این موضوع، ما برای کارشناسان سئو، صاحبان کسبوکار و کلیه علاقهمندان به سئو دوره ابزار گوگل سرچ کنسول را برگزار میکنیم که در آن ضمن آشنایی اولیه با ابزار سرچ کنسول، مهارت کار با تمام بخشها بهصورت عملی تدریس میشود.
در پایان این دوره، شما میتوانید بخشهای مختلف وب سایت را بهبود دهید و آن را برای موتورهای جستجو بهینه کنید.
دوره ابزار اسکریمینگ فراگ
یکی دیگر از ابزارهای مهم و پرکاربرد در حوزه سئو، ابزار اسکریمینگ فراگ است. به کمک این ابزار میتوانید عملکرد وب سایت خود را از نظر سئو داخلی و سئو تکنیکال ارزیابی کنید و ساختار وب سایت رقبا را نیز بررسی کنید. به همین خاطر، ما در یکی از مجموعه دورههای سئو باکس، نحوه کار با ابزار اسکریمینگ فراگ را بهصورت حرفهای به شما آموزش میدهیم.
با دوره سئو باکس میتوانید جدیدترین تکنیکها برای حضور موفق در شبکههای اجتماعی را یاد بگیرید و وب سایت خود را پربازدید کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
پیلار و کلاستر چیست؟
پیدا کردن پیلارکلاسترینگ رقبا به عنوان یک استراتژی کلیدی در تحلیل بازار و توسعه کسبوکار به شمار میرود. در دنیای رقابتی امروز، شناخت رقبا و تحلیل ساختار بازار برای موفقیت هر سازمانی ضروری است. پیلارکلاسترینگ به فرآیندی گفته میشود که در آن شرکتها، محصولات یا خدمات مشابه بهطور گروهی و خوشهای در یک الگوی مشخص دستهبندی میشوند.
این نوع تحلیل به کسبوکارها کمک میکند تا نقاط قوت و ضعف رقبای خود را شناسایی کرده و استراتژیهای موثری برای پیشی گرفتن از آنها تدوین کنند. در ادامه، به بررسی روشها و ابزارهای مورد استفاده برای پیدا کردن پیلارکلاسترینگ رقبا و اهمیت آن در تصمیمگیریهای استراتژیک خواهیم پرداخت
تفاوتهای آنالیتیکس Universal و GA4
بدون شک یکی از پرکاربردترین ابزارهای تحلیل داده برای وبسایتها، Google Analytics است که به استارتاپهای کوچک و بزرگ کمک میکند تا با درک رفتار کاربران به نیازهای اصلی آنها پاسخ دهند. اما در سال اخیر، گوگل نسخه جدیدی از این ابزار را با نام GA4 معرفی کرده است که تفاوتهایی با نسخه قبلی، Universal Analytics دارد.
مهمترین تفاوت این دو نسخه در نحوه جمعآوری، تجزیه و تحلیل دادهها است، بهطوری که GA4 طراحی رویداد محورتری دارد. بنابراین هر تعامل کاربر (مثل کلیک، اسکرول یا ارسال فرم ثبت نام) به عنوان یک رویداد مستقل ثبت میشود.
از آنجایی که گوگل آنالیتیکس یونیورسال اعتبار خود را بعد از 1 جولای سال 2023 از دست داده است، بسیاری از کاربران و صاحبان مشاغل اینترنتی به دنبال یادگیری GA4 هستند تا بتوانند از قابلیتهای جدید آن برای بهینهسازی عملکرد وبسایت خود استفاده کنند. پس با ما در این مقاله از ژاکت آکادمی همراه باشید تا با تفاوتهای آنالیتیکس Universal و GA4 بیشتر آشنا شوید.
تست سرعت لود سایت [ معرفی 5 ابزار تست]
تحقیقات نشان میدهد که اگر یک سایت بیش از ۳ ثانیه برای لود شدن زمان ببرد، درصد قابل توجهی از کاربران آن را ترک میکنند. این مسئله نهتنها بر تجربه کاربری، بلکه بر سئو و نرخ تبدیل سایت نیز تأثیر میگذارد. بنابراین، تست سرعت لود سایت امری ضروری است که به صاحبان وبسایتها کمک میکند تا عملکرد سایت خود را بهینه کرده و رضایت کاربران را افزایش دهند. در این مقاله، ابزارهای فوق حرفهای برای تست سرعت لود سایت را معرفی کرده و روشهای بهینهسازی آن را بررسی میکنیم.
بهینه سازی نرخ تبدیل یا CRO چیست؟ [ بررسی 9 تکنیک های جدید در CRO]
تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان وفادار، هدف اصلی هر کسبوکار آنلاینی محسوب میشود. اینجاست که مفهوم بهینهسازی نرخ تبدیل (Conversion Rate Optimization – CRO) اهمیت پیدا میکند.
CRO مجموعهای از روشها و تکنیکهاست که به کمک آن میتوان تجربه کاربری را بهبود بخشید، موانع مسیر خرید را کاهش داد و کاربران بیشتری را به انجام اقدام موردنظر (مانند خرید، ثبتنام یا پر کردن فرم) ترغیب کرد. این فرآیند نه تنها باعث افزایش سودآوری میشود، بلکه با استفاده بهتر از ترافیک موجود، هزینههای جذب مشتری را نیز کاهش میدهد.
در این مقاله، به بررسی تکنیک های جدید CRO میپردازیم و درباره راهکارهای نوینی که میتوانند تاثیر چشمگیری در بهبود نرخ تبدیل وبسایت شما داشته باشند، توضیحاتی ارائه میدهیم. اگر به دنبال افزایش فروش، بهینهسازی تعامل کاربران و کسب نتایج بهتر از استراتژیهای دیجیتال مارکتینگ خود هستید، این مقاله راهنمای جامعی برای شما خواهد بود.
آشنایی با شغل های پردرآمد برای بانوان
یکی از مهمترین چالشهای بسیاری از خانمها برای کار کردن، محیط شغلی نامناسب و رسیدگی به کارهای منزل است. فضای برخی شغلها برای خانمها چندان مناسب نیست. به همین دلیل هم آنها باید بهترین شغلهای پردرآمد برای بانوان را پیدا کنند تا بتوانند هم در یک فضای کاملا استاندارد و امن باشند و هم درآمد خوبی داشته باشند.
اگر شما هم به دنبال یک شغل پردرآمد برای خانمها میگردید تا بتوانید هم درآمد خوبی داشته باشید و هم از نظر ذهنی و روانی در امنیت باشید و بتوانید تعادل را بین کار و زندگی خود برقرار کنید، حتماً تا پایان همراه ما باشید. با مشغول به کار شدن در هر یک از این مشاغل، میتوانید بهترین درآمدها را از شغلهای بسیار مناسبی به دست بیاورید.
معرفی پردرآمدترین مشاغل فریلنسری
در سالهای اخیر توجه بسیاری از افراد به سمت پردرآمدترین مشاغل فریلنسری جلب شده است. در دنیایی که اینترنت و فناوری به سرعت در حال گسترش است، فرصتهای جدیدی برای کسب درآمد ایجاد شده است که نیازی به حضور در یک محیط کاری ثابت ندارند. فریلنسری به عنوان یک سبک زندگی مدرن، آزادی عمل در انتخاب پروژهها و انعطافپذیری بالا را فراهم میکند. این روش کاری برای افرادی که به دنبال استقلال شغلی و درآمد بالا هستند، به یک گزینه ایدهآل تبدیل شده است.
دیدگاهتان را بنویسید